Σουηδία: Ελεύθερη η 70χρονη που φέρεται να κρατούσε έγκλειστο τον γιο της για τρεις δεκαετίες

Σουηδία: Ελεύθερη η 70χρονη που φέρεται να κρατούσε έγκλειστο τον γιο της για τρεις δεκαετίες
SHUTTERSTOCK

Αποδυναμώθηκαν οι υποψίες σε βάρος της γυναίκας που είχε συλληφθεί για εγκλεισμό του 40χρονου πλέον γιου της από τότε που ήταν 28 ετών.

Η 70χρονη γυναίκα από τη Σουηδία, που συνελήφθη με την υποψία ότι κρατούσε αιχμάλωτο τον γιο της στο σπίτι για 28 σχεδόν χρόνια, αφέθηκε ελεύθερη, αφού η υπόθεση σε βάρος της αποδυναμώθηκε, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές της Στοκχόλμης.

Η απόφαση ελήφθη, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αυτήν την εβδομάδα, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη για παράνομη κατακράτηση και βαριά σωματική βλάβη, αφότου ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, βρέθηκε από συγγενή τους την Κυριακή τραυματισμένος, σε ένα διαμέρισμα στα νότια προάστια της Στοκχόλμης.

"Αφού ο γιος κατέθεσε αυτό το απόγευμα και βάσει διαφορετικών στοιχείων που αναδείχθηκαν κατά την έρευνα, αυτές τις ημέρες, οι υποψίες σε βάρος της γυναίκας αποδυναμώθηκαν", εξήγησε η εισαγγελέας Έμα Όλσον, σε ανακοίνωση την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, η Όλσον επεσήμανε πως η 70χρονη παραμένει ύποπτη, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται υπό κράτηση.

Η μητέρα αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

SHARE:

24Media Network