Squid Game: Αμερικανός YouTuber “ζωντανεύει” τα παιχνίδια και μοιράζει λεφτά

Squid Game: Αμερικανός YouTuber “ζωντανεύει” τα παιχνίδια και μοιράζει λεφτά
Squid Game Mr Beast YouTube

Ο δημοφιλής YouTuber, Mr. Beast παρουσίασε μια εντελώς ακίνδυνη αλλά πανομοιότυπη εκδοχή της υπερ-επιτυχημένης σειράς του Netflix, Squid Game και 456 παίκτες συμμετείχαν σε ένα τουρνουά διεκδικώντας 456.000 δολάρια.

“Επαναδημιούργησα κάθε ένα σετ ξεχωριστά από το Squid Game στην πραγματική ζωή και ένας από τους 456 παίκτες που θα ‘επιβώσουν’ περισσότερο θα κερδίσουν 456.000 δολάρια”.

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει την παρουσίαση του βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube, το οποίο ήδη μετράει 35.765.456 προβολές, ο δημοφιλής Αμερικανός YouTuber, Mr. Beast, ο οποίος αποφάσισε να παρουσιάσει μια δική του, εντελώς ακίνδυνη, εκδοχή της πολυσυζητημένης σειράς του Netflix, “Squid Game”.

Το πρώτο παιχνίδι στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν οι 456 παίκτες είναι το “Red Light, Green Light”, το οποίο παρακολουθούμε και στο πιλοτικό επεισόδιο στο “Παιχνίδι του Καλαμαριού”, ενώ ακολουθούν το παιχνίδι με το “θανατηφόρο μπισκότο”, οι βόλοι αλλά και αυτό της γέφυρας.

Όσο για το τέλος, οι εναπομείναντες παίκτες δεν έπαιξαν το ομώνυμο “Παιχνίδι του Καλαμαριού” αλλά ένα κλασσιό παιχνίδι που θυμίζει πολύ τις μουσικές καρέκλες.

Στο τέλος του βίντεο, έχοντας περάσει όλες αυτές τις δοκιμασίες, νικητής αναδείχθηκε ο παίκτης με τον αριθμό 079, ο οποίος κέρδισε τις 456.000 δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως η επιτυχία και η φρενίτιδα που προκάλεσε ο πρώτος κύκλος της κορεάτικης σειράς-φαινόμενο ήταν τόσο μεγάλη, που ο σκηνοθέτης και δημιουργός της, Hwang Dong-hyuk δεσμεύτηκε πως η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες μας με έναν δεύτερο κύκλο.

“Υπήρξε τόση πίεση, τόσο μεγάλη ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν”, ανέφερε στο Associated Press ο Hwang Dong-hyuk το βράδυ της Δευτέρας.

“Βρίσκεται στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού. Αλλά πιστεύω είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω πότε ή πως θα συμβεί”, εξήγησε ο ίδιος αναφορικά με το περιεχόμενο του επερχόμενου κύκλου.

Παρ’ όλα αυτά ο σκηνοθέτης δεσμεύτηκε για την συμμετοχή του Gi-hun. “Σας υπόσχομαι, θα κάνει κάτι για τον κόσμο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα