Στα μαχαίρια Κέιτ και Μέγκαν: Χωριστά θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα Ουίλιαμ και Χάρι

Ψυχρή σχέση ανάμεσα στις δύο βασιλικές συννυφάδες
Ψυχρή σχέση ανάμεσα στις δύο βασιλικές συννυφάδες AP

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν φαίνεται να έχει ακόμη αγγίξει τις βασιλικές συννυφάδες, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η μεταξύ τους ένταση είναι τόσο μεγάλη που τα δύο ζευγάρια θα περάσουν χωριστά τις γιορτές.

Το κακό κλίμα είχε φανεί από τα περασμένα Χριστούγεννα. Η ένταση ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ ήταν τόσο εμφανής που ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος χρειάστηκε να μεσολαβήσει για να μπορέσουν να συνυπάρξουν.

Στη χρονιά που μεσολάβησε, η Δούκισσα του Κέμπριτζ και η (πλέον) Δούκισσα του Σάσεξ χρειάστηκε να ρίξουν αρκετό νερό στο κρασί τους προκειμένου να μην γίνει τίποτε αντιληπτό προς τα έξω. Λίγο η εγκυμοσύνη της πρώτης, λίγο ο γάμος της δεύτερης βοήθησαν άλλωστε για μία προσωρινή ανακωχή, αφού Κέιτ και Μέγκαν έγιναν "πρωταγωνίστριες" σε όλα τα χαρμόσυνα γεγονότα της βασιλικής οικογένειας.

ADVERTISING

Ωστόσο τα σύννεφα δεν διαλύθηκαν ποτέ! Και τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι απόλυτα παγωμένες. Τόσο, που η συνύπαρξή τους στο Κένσιγκτον έγινε πλέον αφόρητη και ανάγκασε τους νιόπαντρους Χάρι και Μέγκαν στην απόφαση να μετακομίσουν.

Προβληματισμό προκαλούν και οι διαρροές στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες όχι μόνο η Μέγκαν αλλά και ο Χάρι έχουν υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις και κακή συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό.

Τα δύο ζευγάρια επρόκειτο να περάσουν και φέτος τα Χριστούγεννα μαζί με τον Κάρολο και την Καμίλα. Τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό δεν θα συμβεί. Τελικά ο Ούλιαμ και η Κέιτ θα γιορτάσουν με τα "άλλα πεθερικά" (τους Μίντλετον), ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν πιο πατροπαράδοτα, θα κάνουν παρέα στη βασίλισσα Ελισάβετ. Που επίσης σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις, ξέρει πότε να παρέμβει και κυρίως... με ποιο τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία, Πρίγκιπας Κάρολος, Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί μετακομίζουν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο Κάρολος γίνεται 70: Τι θα κάνω όταν γίνω βασιλιάς

Μέγκαν Μαρκλ: "Τερμάτισε" το βασιλικό πρωτόκολλο με διάφανη φούστα

Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ - Σε πελάγη ευτυχίας ο πρίγκιπας Χάρι

SHARE:

24Media Network