Στόρμι Ντάνιελς: Θέλει να επιστρέψει στον Τραμπ τα λεφτά που της έδωσε, για να μπορεί να μιλήσει ελεύθερα

Στόρμι Ντάνιελς: Θέλει να επιστρέψει στον Τραμπ τα λεφτά που της έδωσε, για να μπορεί να μιλήσει ελεύθερα
Porn star Stormy Daniels, who says she plans to make a serious run against incumbent U.S. Sen. David Vitter, talks with the media outside of the Southfield Grill in Shreveport, La., on Friday, July 3, 2009. Daniels was told by restaurant managers that she could eat at the establishment, but that she could not speak to customers. Media was also not allowed inside. (AP Photo/The Shreveport Times, Greg Pearson) **NO SALES, MAGS OUT, TV OUT, MANDATORY CREDIT: SHREVEPORTTIMES.COM** AP Photo/The Shreveport Times, Greg Pearson

Νέο "πονοκέφαλο" στον πρόεδρο των ΗΠΑ προκαλεί η γνωστή πορνοστάρ που επιδιώκει να αποδεσμευτεί από τη συμφωνία που είχε συνάψει και πει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που υποστηρίζει ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ, προτίθεται να επιστρέψει τα 130.000 δολάρια που φέρεται να έλαβε ως αμοιβή προκειμένου να εξασφαλιστεί η σιωπή της και να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ την περίοδο 2006-2007.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έχει στείλει ήδη σχετικές επιστολές στους δικηγόρους του Τραμπ, προκειμένου να αποδεσμευτεί από τη συμφωνία που είχε συνάψει.

Η Ντάνιελς επιδιώκει να “σπάσει” τη συμφωνία, επιστρέφοντας στο ακέραιο το ποσό που είχε λάβει, προκειμένου να είναι πλέον ελεύθερη να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Τραμπ. Δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου υποστηρίζουν ότι η Ντάνιελς έχει στη διάθεσή της ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που “καίνε” τον Τραμπ για την περίοδο που είχαν σχέση.

Σημειώνεται ότι η Ντάνιελς χαρακτηρίζει άκυρη τη συμφωνία με τους ανθρώπους του Τραμπ, καθότι δεν την υπέγραψε ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα