Συγκινημένος ο Μπόρις Τζόνσον – “Σας χρωστάω τη ζωή μου”

Συγκινημένος ο Μπόρις Τζόνσον – “Σας χρωστάω τη ζωή μου”
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον AP

Το "ευχαριστώ" του Μπόρις Τζόνσον στο προσωπικό του νοσοκομείου St Thomas στο Λονδίνο, μετά την έξοδό του από την εντατική. Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου St Thomas στο Λονδίνο, όπου νοσηλεύεται, για τη φροντίδα που του παρέχουν ενώ αναρρώνει από τον κορονοϊό.

“Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Τους χρωστάω τη ζωή μου”, ανέφερε ο Τζόνσον σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 55χρονος πολιτικός εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή με υψηλό πυρετό και πέρασε τρεις ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Την Πέμπτη μεταφέρθηκε και πάλι σε θάλαμο νοσηλείας. Παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ ο Τζόνσον έχει μαζί του ένα τάμπλετ για να βλέπει ταινίες όπως ο “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”, ενώ του αρέσει να λύνει σουντόκου.

Κατά τη νοσηλεία του έχει λάβει χιλιάδες κάρτες με ευχές για γρήγορη ανάρρωση και καθημερινές επιστολές από τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα