Συγκλονιστικές εικόνες. Τα γραφεία του Charlie Hebdo, λίγο μετά την επίθεση

default image

Στη δημοσιότητα νέα συγκλονιστικά πλάνα από τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στο τυπογραφείο και το εβραϊκό σούπερ μάρκετ και φωτογραφίες από τα γραφεία του Charlie Hebdo μετά το μακελειό (vid+pics)

Βίντεο από την προετοιμασία των ειδικών δυνάμεων και την έφοδο στο τυπογραφείο στην πόλη Νταμαρτέν και το τέλος της ομηρίας στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ στο Παρίσι, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

Στα πλάνα φαίνονται οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων να προετοιμάζονται για την έφοδο στο τυπογραφείο ενώ στη συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί και ελικόπτερα πετούν πάνω από την περιοχή.

Εν τω  μεταξύ, κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες από τα γραφεία του Charlie Hebdo μετά την εισβολή των αδερφών Κουασί και τη δολοφονία 12 εργαζομένων.

Μια λίμνη αίματος στο πάτωμα στο σημείο που καθόταν ένας εκ των θυμάτων, στο γραφείο του, μαρτυρά ότι δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και να προσπαθήσει να σωθεί ενώ στην άλλη φωτογραφία απεικονίζεται η στιγμή που το κλιμάκιο της αστυνομίας μπαίνει στο χώρο για πρώτη φορά μετά το μακελειό.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα