Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της διάσωσης ενός μωρού στο βομβαρδισμένο Χαλέπι

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της διάσωσης ενός μωρού στο βομβαρδισμένο Χαλέπι
© @RAMISAFADI93

Λύτρωση μέσα στο γενικότερο κλίμα θανάτου, που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη συριακή πόλη. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (vid)

Τις δραματικές στιγμές της διάσωσης ενός μωρού, που έχει θαφτεί στα χαλάσματα ενός κατεστραμμένου από τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι, κτιρίου, καταγράφει βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την προσπάθεια των διασωστών να απεγκλωβίσουν το μωρό, το οποίο είναι τραυματισμένο στο κεφάλι. Το παιδί στην αρχή δεν αντιδρά αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα δείχνει σημάδια ζωής, βάζοντας τα κλάματα, σε μια στιγμή λύτρωσης μέσα στο γενικότερο κλίμα θανάτου που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη συριακή πόλη.

Αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν εναντίον ανταρτοκρατούμενων περιοχών στο Χαλέπι τις τελευταίες 24 ώρες, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 60 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων γιατροί και άρρωστα παιδιά σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τις τελευταίες έξι μέρες έχουν σκοτωθεί περίπου 200 άνθρωποι στη συγκεκριμένη πόλη από τους βομβαρδισμούς.

Την ίδια ώρα, οι ειρηνευτικές συνομιλίες, που διεκόπησαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν αποχώρησε η αντιπολίτευση, πρόκειται να συνεχιστούν τον Μάιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας για 'κατάσταση ηρεμίας' στις εμπόλεμες περιοχές

SHARE:

24Media Network