Συγκλονίζει η Ruslana: “Κόσμε ξύπνα, ο Πούτιν μάς σκοτώνει!”

Συγκλονίζει η Ruslana: “Κόσμε ξύπνα, ο Πούτιν μάς σκοτώνει!”
Η Ruslana Stepanivna Lyzhychko instagram @ruslana.lyzhychko

Η Ruslana καλεί τον κόσμο να σταματήσει τον Πούτιν, τονίζοντας πως η Ουκρανία δέχεται έναν πόλεμο κατά της ειρήνης.

Η Ουκρανή τραγουδίστρια, Ruslana, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στην Ευρώπη μέσα από την συμμετοχή της στην Eurovision, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αναρτώντας νεότερες εξελίξεις σχετικά με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή.

Η νικήτρια της Eurovision το 2004 τα τελευταία 24ωρα έχει προβεί σε μία σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, παρακινώντας τον κόσμο να βοηθήσει τη χώρα της, ενώ παράλληλα ενημερώνει τους ακολούθους της για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Σε ένα από τα μηνύματά της στο Instagram, η τραγουδίστρια έγραψε:

“Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το καθεστώς της Ρωσίας για αιώνες.

Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες – πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ!

Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες! Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη”.

Σε νέες αναρτήσεις της, η Ruslana καλεί τον κόσμο “να ξυπνήσει, να δει τι συμβαίνει και να σταματήσει τον Πούτιν”, τονίζοντας πως “η Ουκρανία χρειάζεται άμεσα βοήθεια” και πως “δέχεται πόλεμο, έναν πόλεμο κατά της ειρήνης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα