Γερμανός πίσω από το μπαράζ εμπρησμών;

Γερμανός πίσω από το μπαράζ εμπρησμών;

Για πάνω από 50 εμπρησμούς κατηγορείται άνδρας που συνελήφθη τη Δευτέρα στο Χόλιγουντ. Κυκλοφορούσε με φορτηγάκι γεμάτο εύφλεκτα υλικά (Vid)

Η αστυνομία του Λος Άντζελες συνέλαβε, τη Δευτέρα, έναν ύποπτο για μία σειρά εμπρησμών αυτοκινήτων, τουλάχιστον 55, που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες κυρίως στο Χόλιγουντ, όπως αναφέρουν σε άρθρο τους οι Los Angeles Times.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι ο ύποπτος οδηγούσε ένα ημιφορτηγό με καναδικές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ φέρεται να έχει καταγωγή από τη Γερμανία.

Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για τον φερόμενο δράστη των εμπρησμών.

Οι περισσότεροι εμπρησμοί, που ξεκίνησαν την Παρασκευή, έχουν σημειωθεί σε σταυθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η φωτιά έχει επεκταθεί σε γειτονικά γκαράζ και κτίρια.

Μόνο ένας πυροσβέστης έχει τραυματιστεί ελαφρά, την ώρα που προσπαθούσε να κατασβέσει μία φωτιά την Παρασκευή, όμως δεκάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των εμπρησμών.

Μέσα στο όχημα του υπόπτου βρέθηκαν εύφλεκτα υλικά, ενώ σύμφωνα με αρκετές πηγές ο άνδρας αυτός πιστεύεται ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος, που καταγράφηκε από κάμερες παρακολούθησης, σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χθες Κυριακή.

Πάντως ένας αξιωματούχος της πυροσβεστικής του Λος Άντζελες επεσήμανε ότι "είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν ο άνθρωπος αυτός ευθύνεται για τους εμπρησμούς".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκαψαν το σπίτι του Τζιμ Μόρισον

L.A. Arson "Person of Interest" Detained

SHARE:

24Media Network