Συμφωνητικό Ιταλού πολιτικού περιελάμβανε και σεξ με τη γραμματέα του

Συμφωνητικό Ιταλού πολιτικού περιελάμβανε και σεξ με τη γραμματέα του

Συμφωνητικό είχε υπογράψει Ιταλός πολιτικός με την 32χρονη γραμματέα του για να συνευρίσκονται ερωτικά μία φορά τη βδομάδα (pics)

Ο Λουίτζι ντε Φάνις, 53 ετών και περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος μάλιστα για θέματα πολιτισμού στην περιοχή Αμπρούζο, είχε συνάψει - υπογράψει συμφωνητικό με γραμματέα για να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της μία φορά την εβδομάδα.

Η γραμματέας δήλωσε σε ιταλική εφημερίδα πως ο περιφερειακός σύμβουλος της ζητούσε να "χτυπάει κάρτα", αλλά μετά να φεύγει ώστε να φροντίζει τον προσωπικό της καλλωπισμό.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το συμβόλαιο βρέθηκε στο σπίτι της γυναίκας σκισμένο σε πολλά μικρά κομμάτια. Η γυναίκα εμφανίζεται να λάμβανε αμοιβή 3.000 ευρώ μηνιαίως, πέραν του κανονικού της μισθού των 1.200 ευρώ.

Συμφωνητικό Ιταλού πολιτικού περιελάμβανε και σεξ με τη γραμματέα του

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ρεπούμπλικα, ο κεντροδεξιός περιφερειακός σύμβουλος και η 32χρονη γραμματέας του θα κάνουν έρωτα τουλάχιστο τέσσερις φορές το μήνα με συνολική μεικτή αμοιβή 36.000 ευρώ το χρόνο".

"Ο σύμβουλος είχε εμμονή μαζί μου, με εξανάγκασε να το υπογράψω", είπε η γραμματέας στους εισαγγελείς. "Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Φοβόμουν. Τώρα η ζωή μου καταστράφηκε, έγινα δακτυλοδεικτούμενη σε μια μικρή κοινωνία. Έχω και μικρό παιδί", φέρεται να δήλωσε στους δικαστικούς η πρώην γραμματέας.

Τόσο ο σύμβουλος όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν δίωξη για διαφθορά και διασπάθιση δημοσίου χρήματος για άλλες υποθέσεις.

SHARE:

24Media Network