Συναγερμός στο Ανόβερο: Αυτοκίνητο προσπάθησε να μπει στο αεροδρόμιο

Συναγερμός στο Ανόβερο: Αυτοκίνητο προσπάθησε να μπει στο αεροδρόμιο
Το αεροδρόμιο του Ανόβερου AP

Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Ανόβερουόταν άγνωστος παραβίασε με αυτοκίνητο πύλη εισόδου και οδηγούσε σε διάδρομο.

Οι πτήσεις αλλάζουν προορισμό ενώ οι αναχωρήσεις έχουν «παγώσει».

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης παραβίασε πύλη εισόδου στο αεροδρόμιο με αυτοκίνητο και οδήγησε στην άσφαλτο. Η αστυνομία κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο και να συλλάβει τον δράστη που οδηγούσε σε περιοχή εντός του αεροδρομίου.

Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του περιστατικού, αλλά η αστυνομία δεν αποκλείει την εκδοχή ο οδηγός να βρισκόταν σε κατάσταση “σύγχυσης” καθώς μπορεί να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

“Το αεροδρόμιο είναι πλέον ασφαλές”, ανακοίνωσε η αστυνομία γύρω στις 6:30 μ.μ. μέσω Twitter, τονίζοντας ότι το “check-in των πτήσεων συνεχίζει να μην πραγματοποιείται” και η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Ένα μέρος του τερματικού σταθμού Α έκλεισε, ωστόσο οι άλλοι δύο τερματικοί σταθμοί παραμένουν ανοικτοί, δήλωσε η αστυνομία στο dpa.

Τα αεροπλάνα που επρόκειτο να προσγειωθούν στο Ανόβερο κλήθηκαν να κατευθυνθούν σε άλλα αεροδρόμια, σύμφωνα με την αστυνομία.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα