Συναγερμός στο Μπέρμπιχαμ: Μαχαιρώθηκαν πολίτες τα ξημερώματα

Συναγερμός στο Μπέρμπιχαμ: Μαχαιρώθηκαν πολίτες τα ξημερώματα
skynews

Η αστυνομία ερευνά περιστατικό μαχαιρωμάτων πολιτών στο Μπέρμπιχαμ. Πολλοί οι τραυματίες, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Περιστατικό μαχαιρωμάτων αναστάτωσε την πόλη του Μπέρμπιχαμ στη Μεγάλη Βρετανία τις πρώτες πρωινές ώρςς της Κυριακής.

Τα ρεπορτάζ απο τη χώρα αναφέρουν ότι πολλά άτομα βρέθηκαν μαχαιρωμένα και ότι το περιστατικό το διευρευνούν οι αρχές που έχουν ταυτόχρονα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση αλλά τόνισε ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να προσδιορίσει τον αριθμό των τραυματιών αλλά ούτε και την κατάστασή τους.

Το περιστατικό πάντως χαρακτηρίζεται ως “ιδιαίτερα σοβαρό”.

Σύμφωνα με τον Άντρι Στριτ επικεφαλής της κομητείας Γουέστ Μίντλαντς, όπου βρίσκεται το Μπέρμιγχαμ, τα περιστατικά φαίνεται να συνδέονται, όμως προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτιά τους. Αυτό μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σημειώθηκε μια σειρά περιστατικών στην οδό Χερστ, φαίνεται να συνδέονται, αλλά τα αίτιά τους δεν είναι ακόμη γνωστά», επεσήμανε ο Στριτ μιλώντας στο BBC.

Σε ανακοίνωσή της λίγο νωρίτερα η αστυνομία ανέφερε ότι εκλήθη περίπου στις 00:30 (τοπική ώρα) αφού ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, προτού ενημερωθεί και για άλλα παρόμοια περιστατικά που σημειώθηκαν αργότερα.

Η Κάρα Κούραν, μία αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε στο BBC ότι «διάφοροι άνθρωποι ήρθαν στα χέρια (…) Ήταν άνδρες, γυναίκες, μεγάλης ηλικίας άνθρωποι, νέοι, διάφοροι άνθρωποι, δεν έμοιαζε πραγματικό στην αρχή».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα