Συναυλία των Flaming Lips σε πλαστικές φούσκες

Συναυλία των Flaming Lips σε πλαστικές φούσκες
Συναυλία των Flaming Lips σε πλαστικές φούσκες youtube

Οι Flaming Lips σε μια διαφορετική συναυλία, τραγουδούν κλεισμένοι μέσα σε πλαστικές φούσκες, το ίδιο και το κοινό που τους παρακολουθεί, κάνοντας τη δική τους κριτική στον τρόπο που έχει πλέον δομηθεί η κοινωνία.

Οι Flaming Lips, το ροκ συγκρότημα από την Οκλαχόμα πήγε την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού ένα βήμα παραπέρα. Το απόγευμα της Δευτέρας έδωσαν μια πολύ διαφορετική συναυλία χρησιμοποιώντας πλαστικές ατομικές φούσκες, μέσα στις οποίες κλείστηκαν αυτοί και το κοινό τους.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η ιδέα, όπως ανέφερε ο frontman της μπάντας Wayne Coyne, προήλθε από ένα σκίτσο του, το οποίο σχεδίασε τις πρώτες ημέρες της πανδημίας. “Ζωγράφισα τους Flaming Lips κατά τη διάρκεια ενός σόου το 2019. Ήμουν μέσα σε μια φούσκα άλλα όλοι υπόλοιποι βρίσκονταν κανονικά στον χώρο. Και τώρα οι Flaming Lips κάνουν συναυλία το 2020. Το ίδιο σενάριο, όμως τώρα, τόσο εγώ όσο και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε όλοι σε μια πλαστική φούσκα”.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως η όλη διοργάνωση ήταν περισσότερο ένα είδους κοινωνικό “σχόλιο” αναφορικά με τον τρόπο που έχει δομηθεί η κοινωνία ελέω κορονοϊού. Όπως υπογραμμίζει, δεν πιστεύει ότι η πανδημία θα κρατήσει τόσο, ώστε το “πείραμα” με τις φούσκες να καθιερωθεί ως μια κανονικότητα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα