Συνελήφθη ο Ρώσος αντεροβγάλτης

Συνελήφθη ο Ρώσος αντεροβγάλτης
© CEN

Μετά από 18 χρόνια κατάφεραν οι ρωσικές αρχές να συλλάβουν τον "Αντεροβγάλτη" που είχε δολοφονήσει 17 συνοδούς κυρίων (Pics)

Χρειάστηκαν 18 χρόνια ανθρωποκυνηγητού για να καταφέρει η αστυνομία να συλλάβει τον Ρώσο "Αντεροβγάλτη", ο οποίος κατηγορείται για τις δολοφονίες τουλάχιστων 17 γυναικών, από το 1998 μέχρι το 2006.

Το στοιχείο που τον μαρτύρησε και οδήγησε στην σύλληψή του ήταν οι εξετάσεις DNA που πραγματοποιήθηκαν στα θύματά του. Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν σε έναν 51χρονο, πρώην αστυνομικό. Ο Ρώσος "Αντεροβγάλτης" αφού δολοφονούσε τα θύματά του, χρησιμοποιούσε το αίμα τους για να σχεδιάζει πάνω στα άψυχα σώματά τους, τα οποία στη συνέχεια πετούσε σε χωματερές.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι οι αρχές είχαν φθάσει στα ίχνη του κατά συρροήν δολοφόνου και τον είχαν συλλάβει , ωστόσο τον είχαν αφήσει ελεύθερο λόγω έλλειψης στοιχείων.

Συνελήφθη ο Ρώσος αντεροβγάλτης

Επειδή, όμως μετά από 10 χρόνια έρευνας δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τον δολοφόνο οι αρχές αποφάσισαν να τον συλλάβουν εκ νέου και να ερευνήσουν το γενετικό υλικό του συλληφθέντα με αυτό που είχαν καταφέρει να εντοπίσουν στα θύματά του. Οι αρχές τόνισαν πως η έρευνα για τον εντοπισμό του διήρκεσε 18 χρόνια και όλα αυτό το διάστημα είχαν ανακρίνει περισσότερους από 3000 υπόπτους.

Ο 51χρονος δολοφόνος, που εργαζόταν, πλέον, ως οδηγός ταξί δρούσε κυρίως στην πόλη Novosibirsk.  Όλα τα θύματά του είχαν μακριά μαλλιά, ήταν ιερόδουλες μεταξύ 19 και 30 ετών και πολλές από αυτές τοξικομανείς. Τις σκότωνε μετά τη σεξουαλική πράξη και με το αίμα τους σχημάτιζε πεντάλφα και βέλη στα πτώματα τους.

(ΠΗΓΗ: Mirror)

SHARE:

24Media Network