ΣΥΡΙΖΑ: Κρύβουν το περιεχόμενο της συμφωνίας με την τρόικα

ΑΘΗΝΑ-Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μηλιού «Από την κρίση στην κυβέρνηση της Αριστεράς. Η στρατηγική των αναγκών, στη Στοά του βιβλίου.(EUROKINISSI-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μηλιού «Από την κρίση στην κυβέρνηση της Αριστεράς. Η στρατηγική των αναγκών, στη Στοά του βιβλίου.(EUROKINISSI-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Βολές κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν από την κατάθεση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που θα υλοποιεί τη συμφωνία με την τρόικα

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κινείται προς την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που αποτυπώνει την συμφωνία της με την τρόικα, την ερχόμενη Παρασκευή, έχοντας αποκρύψει το ακριβές περιεχόμενό και μη παρουσιάζοντας στον ελληνικό λαό τι συμφώνησε με τους δανειστές.

"Πρόκειται για μια μεθόδευση", προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, "που επιχειρεί να υφαρπάξει την ψήφο των βουλευτών, μέσα από εκβιασμούς και πιέσεις, με σκοπό να προωθηθεί μια νέα συμφωνία - μνημόνιο, για τις εργασιακές σχέσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες αλλά και την παραγωγή γάλακτος στη χώρα μας".

Ένας νέος εργασιακός μεσαίωνας προβάλει, ενώ οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας θα υποστούν βαρύ πλήγμα, εκτιμά η αξιωματική αντιπολίτευση, και καταλήγει στην ανακοίνωσή της:

"Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου δεν νομιμοποιείται να ψηφίσει μια τέτοια συμφωνία. Κάθε μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου οφείλει να αντιστοιχηθεί με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού".

SHARE:

24Media Network