Τάιγκερ Γουντς: Έδωσε ταμπόν σε συναθλητή του – Η δημόσια “συγγνώμη” μετά τον σάλο

Τάιγκερ Γουντς: Έδωσε ταμπόν σε συναθλητή του – Η δημόσια “συγγνώμη” μετά τον σάλο
Ο Tiger Woods με τον Justin Thomas Ryan Kang/AP Photo

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η κίνηση του πρωταθλητή του γκολφ Τάιγκερ Γουντς να δώσει ένα ταμπόν στον αντίπαλό του κατά τη διάρκεια του τουρνουά Genesis Invitational. Η απάντηση του γκόλφερ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Τάιγκερ Γουντς, ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, να δίνει ένα ταμπόν στον αντίπαλό του Τζάστιν Τόμας, κατά τη διάρκεια του τουρνουά γκολφ Genesis Invitational.

Η κίνηση αυτή του Γουντς προκάλεσε σάλο και ποικίλες αντιδράσεις, αφού παίρνοντας το “δωράκι” από τον Γουντς ο Τόμας το πέταξε κάτω, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει στη συνέχεια πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν.

“Υποτίθεται ότι ήταν όλα είναι χαρά και παιχνίδι και προφανώς δεν έμοιαζε έτσι. Αν προσέβαλα κάποιον, δεν ήταν το ζητούμενο, ήταν απλώς φίλοι που διασκέδαζαν. Όπως είπα, αν προσέβαλα κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο, λυπάμαι. Δεν είχε σκοπό να γίνει έτσι. Απλώς κάναμε φάρσες ο ένας στον άλλον όλη την ώρα και νομίζω ότι αυτό που έγινε vrial δεν συνέβη με αυτόν τον τρόπο, που ήταν μεταξύ μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για πολλούς η κίνηση αυτή του Γουντς έκρυβε πίσω της τον υπαινιγμό ότι ο Τόμας έπαιζε σαν κορίτσι και όσο κι αν οι δύο παίκτες γέλασαν με το συγκεκριμένο αστείο, η “ανταλλαγή” αυτή έγινε viral, κρίνοντας τη συμπεριφορά του Γουντς ως ανώριμη και σεξιστική.

Φανταστείτε να είστε τόσο εύθραυστος“, έγραψε στο Twitter η Sarah Spain του ESPN πριν απαντήσει σε ένα σχόλιο με το: “Ποιο είναι το αστείο; Μπορείς να το εξηγήσεις;“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα