Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Κατηγορείται για δύο σεξουαλικές επιθέσεις

Διαβάζεται σε 1'
Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Κατηγορείται για δύο σεξουαλικές επιθέσεις
Ζεράρ Ντεπαρτιέ Musa Sadulayev/AP Photo

Να τεθεί υπό κράτηση και να ανακριθεί σχετικά με δύο κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις κλήθηκε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ εκλήθη για να παρουσιασθεί στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού και να τεθεί υπό κράτηση για να ανακριθεί σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι κατηγορίες έχουν διατυπωθεί από δύο γυναίκες. Η πρώτη είναι διακοσμήτρια που εργαζόταν για το γύρισμα της ταινίας Les Volets Verts και κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021. Η 53χρονη ενάγουσα, ονόματι Αμελί, κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία του Παρισιού στις 23 Φεβρουαρίου. Κατηγορεί τον δημοφιλή αστέρα του κινηματογράφου για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και σεξιστικές προσβολές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mediapart, ο Ντεπαρντιέ φέρεται να την άρπαξε βίαια από τη μέση και να θώπευσε το στήθος της, προτού παρέμβουν άνδρες της προσωπικής του φρουράς. «Οι σωματοφύλακές του τον απομάκρυναν», είπε η Αμελί στο Mediapart. «Ούρλιαζε και γελούσε μόνος του. Μου φώναξε: “Θα τα ξαναπούμε αγάπη μου”. Έμεινα εμβρόντητη, ταράχτηκα», αφηγήθηκε η ενάγουσα.

Η δεύτερη τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση το 2014.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα