Ταλιμπάν σκότωσαν 12 εργαζόμενους σε πρόγραμμα αποναρκοθέτησης

default image

Μακελειό στο Αφγανιστάν. Οι Ταλιμπάν σκότωσαν 12 εργαζόμενους σε πρόγραμμα αποναρκοθέτησης στην επαρχία Χελμάντ. Δύο ξένοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση των Ταλιμπάν κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση του Μπαγκράμ

Άνδρες των Ταλιμπάν που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν σήμερα 12 εργαζόμενους σε πρόγραμμα αποναρκοθέτησης κοντά στην πρώην βρετανική βάση Καμπ Μπάστιον στη νότια επαρχία του Αφγανιστάν Χελμάντ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Φαρίντ Άχμαντ Ομπάιντ, ο εκπρόσωπος του επικεφαλής της αστυνομίας της Χελμάντ, δήλωσε ότι στη συνέχεια οι αφγανικές δυνάμεις σκότωσαν τέσσερις από τους ισλαμιστές ενόπλους και συνέλαβαν τρεις.

Αργά χθες το βράδυ, δύο ξένοι στρατιώτες οι οποίοι επέβαιναν σε ΝΑΤΟϊκή αυτοκινητοπομπή σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας που είχαν τοποθετήσει οι Ταλιμπάν κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση του Μπαγκράμ βορείως της πρωτεύουσας Καμπούλ.

Πρόκειται για μία ακόμη αιματηρή επίθεση εντός και στα πέριξ της αφγανικής πρωτεύουσας την περίοδο κατά την οποία οι διεθνείς δυνάμεις ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα