Τέξας: Στρατιωτικό ελικόπτερο έριξε κουτί με πυρομαχικά πάνω σε σχολείο

Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από το Sutherland Springs του Τέξας
Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από το Sutherland Springs του Τέξας AP

Δεν έχει διευκρινιστεί επίσημα αν πρόκειται για ατύχημα ή αν το κουτί με τα πυρομαχικά έπεσε σκόπιμα στο έδαφος

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Ελ Πάσο του Τέξας όταν από ένα αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο -που πετούσε πάνω από κατοικημένη περιοχή- έπεσε ένα κουτί με πυρομαχικά και προσγειώθηκε σε δημοτικό σχολείο. Ευτυχώς για τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, δεν ήταν κανείς στις τάξεις καθώς τα μαθήματα είχαν τελειώσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα) στο δημοτικό σχολείο Πάρκλαντ. Δεν έχει διευκρινιστεί επίσημα αν πρόκειται για ατύχημα ή αν το κουτί με τα πυρομαχικά έπεσε σκόπιμα στο έδαφος.

ADVERTISING

Η πτώση του κουτιού προκάλεσε μικρές φθορές στη σκεπή και σε μία αίθουσα διδασκαλίας, ενώ σημειώθηκε και διακοπή ρεύματος σε ένα τμήμα του κτιρίου, αναφέρει το Russia Today, επικαλούμενο τοπικά δίκτυα.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο είχε απογειωθεί από τη στρατιωτική βάση Fort Bliss και οι αξιωματούχοι εξέφρασαν την λύπη τους για το ατύχημα.

«Είμαι εξαιρετικά στεναχωρημένος για τυχόν ζημιές που σημειώθηκαν στο δημοτικό σχολείο και είμαι ευγνώμον που δεν τραυματίστηκε κανείς» δήλωσε ο διοικητής Τζέι Χόπκινς.

Το περιστατικό διερευνά η στρατιωτική αστυνομία.

Πηγή: 

RT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network