TIME: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τις φωτιές στην Εύβοια στις 100 καλύτερες για το 2021

TIME: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τις φωτιές στην Εύβοια στις 100 καλύτερες για το 2021
Η κραυγή μιας ηλικιωμένης γυναίκας την ώρα που η φωτιά πλησιάζει το χωριό Γούβες της Βόρειας Εύβοιας, 8 Αυγούστου 2021 Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σπουδαία διάκριση για τον φωτορεπόρτερ του SOOC, Κωνσταντίνο Τσακαλίδη. Η εικόνα της ηλικιωμένης γυναίκας από τις φωτιές στην Βόρεια Εύβοια ανάμεσα στις 100 καλύτερες του TIME για το 2021.

Μια σπουδαία διάκριση για τον Κωνσταντίνο Τσακαλίδη.

Η φωτογραφία της απεγνωσμένης γυναίκας κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια φιγουράρει ανάμεσα σε ένα από τα τέσσερα εξώφυλλα του περιοδικού TIME και συγκαταλέγεται στις 100 καλύτερες για το 2021.

Ο φωτορεπόρτερ του SOOC “αιχμαλώτισε” την κραυγή της ηλικιωμένης την ώρα που οι φωτιές μαίνονταν στην Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

Το απόκοσμο τοπίο, οι φλόγες που “παραμονεύουν”, το χέρι της στο στήθος και η απελπισμένη έκφραση της γυναίκας συνθέτουν μια συγκλονιστική εικόνα που έκανε δικαίως τον γύρο του διαδικτύου.

Η στιγμή “αποτυπώθηκε” στις 8 Αυγούστου του 2021.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης μαζί με τους συναδέλφους του Τατιάνα Μπόλαρη, Νίκο Παλαιολόγο και Ορέστη Σεφέρογλου μίλησαν ΝEWS 24/7 για τις εικόνες που απαθανάτισαν κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών.

Μπορείτε να δείτε τις 100 φωτογραφίες που ξεχώρισε το περιοδικό TIME για το 2021 εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα