Τιτανικός: Αποκαλύφθηκαν αθέατες πλευρές του ναυαγίου στο πρώτο 8K βίντεο

Τιτανικός: Αποκαλύφθηκαν αθέατες πλευρές του ναυαγίου στο πρώτο 8K βίντεο
PRINT SCREEN YOUTUBE

Αθέατες λεπτομέρειες του πλοίου που βυθίστηκε πριν από περίπου έναν αιώνα, αποκαλύφθηκαν στο υψηλότερης -έως τώρα- ανάλυσης βίντεο από τα βάθη του Βορείου Ατλαντικού Ωκεανού.

Περίπου 40 χρόνια από τον εντοπισμό του ναυαγίου του Τιτανικού ένα νέο βίντεο αποκαλύπτει αθέατες πλευρές του πλοίου που βυθίστηκε πριν από περίπου έναν αιώνα.

Η ομάδα OceanGate Expeditions μοιράστηκε ένα υψηλής ανάλυσης βίντεο (8K) στο Youtube από την πιο πρόσφατη κατάδυσή τους στο ναυάγιο που βρίσκεται στα βάθη του Βορείου Ατλαντικού Ωκεανού. Η ποιότητα είναι τέτοια που επιτρέπει στους ερευνητές να μεγεθύνουν την εικόνα και η ανάλυση να παραμένει αρκετά υψηλή με τα χρώματα και τις δομές να διαγράφονται με πρωτοφανή τρόπο.

“Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει τον γερανό που χρησιμοποιήθηκε για την μετακίνηση της τεράστιας άγκυρας 15 τόνων που παραμένει στο κατάστρωμα του ναυαγίου καθώς και τις αλυσίδες που βρίσκονταν αρχικά στον κύριο ιστό του πλοίου που πλέον έχει καταρρεύσει.” ανέφερε ο PH Nargeolet. βετεράνος ναυτικός και δεινός δύτης.

Στο εν λόγω βίντεο μπορεί είναι διακριτές, με μεγαλύτερη ευκρίνεια, λεπτομέρειες του ναυαγίου που αφορούν στις δραματικές ενδείξεις αποσύνθεσης αλλά και τμήματα που έχουν πλέον καταρρεύσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα