Το συγκλονιστικό μήνυμα 10χρονου κοριτσιού προς τον Μπόρις Τζόνσον

Το συγκλονιστικό μήνυμα 10χρονου κοριτσιού προς τον Μπόρις Τζόνσον

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με ένα 10χρονο κορίτσι να εκλιπαρεί για βοήθεια τον Μπόρις Τζόνσον. Οι γονείς της έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Μία ανθρώπινη, συγκλονιστική ιστορία ξετυλίγει μέσα από ρεπορτάζ της η “Daily Mail”, καθώς παρουσιάζει μία πενταμελή οικογένεια, το ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους, να βρίσκονται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και να δυσκολεύονται ακόμα και για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών τους, όπως η ανεύρεση φαγητού, ως απόρροια της κατάστασης που έχει βρεθεί η χώρα ελέω του κορονοϊού.

Η μητέρα, Άλεξ Γουίλιαμς, δεν κατάφερε να πάρει την οικονομική ενίσχυση που παρέχει σε αρκετές οικογένειες η βρετανική κυβέρνηση γιατί είχε την ατυχία να πιάσει νέα δουλειά 10 ημέρες πριν το γενικό λουκέτο, ο πατέρας είναι άνεργος, και το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, η 10χρονη Μάντισον, έβγαλε κραυγή απόγνωσης μέσω βίντεο που τράβηξε στο κινητό της μητέρας της.

“Είμαι πραγματικά τρομαγμένη και ανήσυχη γιατί αυτή τη στιγμή πολύς κόσμος στη χώρα μου και σε άλλες χώρες έχουν κορονοϊό, πάνω από 1.000, και αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό.

Η μαμά μου δεν έχει δουλειά προς το παρόν και δεν κερδίζει καθόλου χρήματα και η δουλειά του μπαμπά μου έκλεισε και δεν βγάζει και αυτός χρήματα. Ελπίζω να βελτιωθεί η υγεία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Εάν κάποιος δει αυτό το βίντεο που είναι παιδί ή είναι γονιός και έχει μικρό παιδί, χρειάζομαι τη βοήθειά σας λέγοντας πως θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί επειδή δεν θεωρώ πως είναι δίκαιο για οποιονδήποτε γονιό να μην πηγαίνει στη δουλειά του ή να χάνει τη δουλειά του εξαιτίας αυτού.

Έχουν δουλέψει τόσο πολυ για τη καριέρα τους. Και δεν κερδίζουν τώρα χρήματα, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορούν τώρα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Όποιος δει αυτό το βίντεο, ας μας κάνει μία χάρη και ας μας βοηθήσει.

Απλά ελπίζω να ξαναγίνουν όλα φυσιολογικά, όπως ήταν πριν. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά μου στο δημοτικό και δεν θέλω να τελειώσει με αυτό τον τρόπο. Οπότε, Μπόρις, κάνε ό,τι μπορείς για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Πιστεύουμε σε σένα”.

Από την πλευρά της, η 37χρονη μητέρα της Μάντισον, υποστήριξε στην αγγλική εφημερίδα πως αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο μετά από πολλή σκέψη για να δείξει “πως υπάρχουν οικογένειες που έχουν πληγεί πάρα πολύ από τον κορονοϊό και σε οικονομικό επίπεδο”, με το μήνυμά της στο Twitter να είναι χαρακτηριστικό:

“Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Βρήκα αυτό το μήνυμα στο τηλέφωνό μου αφού έπρεπε πρώτα να την παρηγορήσω και να την βάλω να κοιμηθεί. Το στομάχι μου κοντεύει να εκραγεί. Είμαι τώρα στα γόνατά μου και προσεύχομαι”.

Σημειώνεται πως η Άλεξ Γουίλιαμς δούλευε για 14 χρόνια ως μάνατζερ τηλεπωλήσεων πριν πιάσει δουλειά ως σύμβουλος σε θέματα υποθηκών δέκα ημέρες πριν το γενικό λουκέτο, ενώ εκτός από την Μάντισον είναι επίσης μητέρας του 8χρονου Τζάκσον και του Χάρισον που είναι μόλις δύο ετών.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα