Ραντεβού από την κόλαση: Τον σκότωσε και έφαγε τους όρχεις του

Ραντεβού από την κόλαση: Τον σκότωσε και έφαγε τους όρχεις του
Ο κομμωτής Κέβιν Μπέικον που δολοφονήθηκε kevinbacon/instagram

Το 25χρονο θύμα και ο δολοφόνος του είχαν βγει ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Ο δράστης παραδέχτηκε ότι έκοψε και έφαγε τους όρχεις του ενώ τον σκότωνε.

Φρικτό θάνατο από τα χέρια ενός άνδρα, που γνώρισε μέσα από εφαρμογή κινητού, γνώρισε ένας 25χρονος κομμωτής στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ.

Το νεαρό θύμα ονόματι Κέβιν Μπέικον ακρωτηριάστηκε και δολοφονήθηκε από τον Μαρκ Λατούνσκι την παραμονή των Χριστουγέννων, μετά τη γνωριμία τους μέσω του Grindr, μιας εφαρμογής για ραντεβού που χρησιμοποιεί η LGBTQ κοινότητα, όπως αναφέρει η Michigan Live. Η οικογένειά του ανησύχησε όταν το επόμενο πρωινό δεν εμφανίστηκε στο σπίτι και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο Μαρκ Λατούνσκι που δολοφόνησε τον νεαρό κομμωτή Shiawassee County Sheriff's Office

 

Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ και ανακάλυψαν ότι η τελευταία γνωστή θέση του οχήματος ήταν στο σπίτι του Λατούνσκι. Εκεί βρέθηκε το σώμα του 25χρονου να κρέμεται από την οροφή με σχοινιά δεμένα γύρω από τους αστραγάλους του, σύμφωνα με το συνεργαζόμενο με το NBC, wilx.

Ο δράστης δήλωσε στις αρχές ότι σκότωσε τον Μπέικον μαχαιρώνοντάς τον στην πλάτη και κόβοντάς του τον λαιμό ενώ παραδέχτηκε ότι έκοψε τους όρχεις του και τους έφαγε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος.

Τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του νεαρού εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός που φέρει το ίδιο όνομα, Κέβιν Μπέικον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα