Τορόντο: Πυροβολισμοί στους πανηγυρισμούς των Raptors

Τορόντο: Πυροβολισμοί στους πανηγυρισμούς των Raptors
TWITTER/@BIG MAN ON CAMPUS

Πυροβολισμοί καταγράφηκαν σε πλατεία κοντά στη φιέστα των Toronto Raptors για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA της Αμερικής.

Πληροφορίες για πυροβολισμούς κοντά στην πλατεία Nathan Phillip's Square ανέφερε η αστυνομία του Τορόντο την ώρα που λάμβαναν χώρα οι εκδηλώσεις και οι ομιλίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Raptors.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκαν δύο πολίτες χωρίς όμως να απειλείται άμεσα η ζωή τους. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και κατάσχεσαν δύο όπλα από το σημείο. Μικροτραυματισμοί σημειώθηκαν από τον πανικό που προκλήθηκε, τον οποίο μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Το επεισόδιο φέρεται να έλαβε χώρα σε κοντινή απόσταση με τη φιέστα της ομάδας μπάσκετ της πόλης για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, του πρώτου στην ιστορία της, με χιλιάδες κόσμου να έχουν κατακλύσει τους δρόμους.

Οι εκδηλώσεις σταμάτησαν για λίγο μετά τις αναφορές για τους πυροβολισμούς και συνεχίστηκαν κανονικά με τον πρωθυπουργό Justin Trudeau να μην απομακρύνεται από την περιοχή.

Η αστυνομία συνέστησε ψυχραιμία στους πολίτες και δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης. Αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για τέσσερις πυροβολισμούς.

Οι αρχές εκτιμούν πως πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν τους εορτασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Η στιγμή των πυροβολισμών στους πανηγυρισμούς των Toronto Raptors

SHARE:

24Media Network