Τουρκία: Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ διαψεύδει τις φήμες για τη σύλληψή του

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ
Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ INSTAGRAM @SEDATPEKER

Με νέα ανάρτησή του, ο Σεντάτ Πεκέρ παραδέχεται ότι είχε μία συνάντηση με άνδρες των αρχών ασφαλείας στο Ντουμπάι, ενώ διαψεύδει ότι συνελήφθη.

Μετά τις φήμες για σύλληψή του, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, εμφανίστηκε ξανά στα social media, διαψεύδοντας ότι κρατείται, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε μία συνάντηση με άνδρες των αρχών ασφαλείας στο Ντουμπάι.

Στα βίντεο που προβάλλει διαδικτυακά από τις αρχές Μαΐου, ο Πεκέρ εμπλέκει υψηλά ιστάμενους Τούρκους αξιωματούχους σε υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής του κράτους με τον υπόκοσμο και με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Με νέα ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Σεντάτ Πεκέρ αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε με τις αρχές στο Ντουμπάι.

"Αγαπητοί μου φίλοι, έφυγα από τον τόπο όπου διέμενα το μεσημέρι με τη συνοδεία των αρχών. Επέστρεψα στον τόπο όπου διαμένω τώρα, με την οικογένειά μου. Είχαμε μια συνομιλία λόγω των έντονων ισχυρισμών απέναντι στο προσώπό μου. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε απόφαση της Ιντερπόλ για μένα, είπαν ότι ήμουν επισκέπτης στη χώρα τους, όπως όλοι οι άλλοι. Με πληροφόρησαν ότι υπήρχαν πολλές απειλές για τη ζωή μου, όπως όλοι γνωρίζουμε", έγραψε.

Ενώ συνέχισε: "Με ενημέρωσαν επίσης ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να φύγω ή να μείνω στη χώρα. Δεν είναι αλήθεια ότι με συνέλαβαν μετά από επιχείρηση που διεξήγαγαν οι ομάδες SAT και οι πράκτορες της MIT, όπως έγραψε η εφημερίδα 'Αϊντινλίκ'".

"Δεν είμαι καταζητούμενος βάσει του διεθνούς δικαίου. Για το λόγο αυτό, δεν είναι δυνατόν το κράτος μας να οργανώσει επιχείρηση εναντίον μου. Μου φέρθηκαν πολύ ευγενικά όσο στον καθέναν. Λουσάτε Σοϊλού, ο λόγος μας είναι η τιμή μας. Εάν δεν πεθάνουμε, δεν θα διστάσουμε να συνεχίσουμε αυτήν την ιστορία", έγραψε σε επόμενο tweet.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
SHARE:

24Media Network