Τραμπ: Η υπομονή με την Β. Κορέα, τελείωσε

President Donald Trump awaits the arrival of South Korean President Moon Jae-in to the White House in Washington, Friday, June 30, 2017. (AP Photo/Susan Walsh)
President Donald Trump awaits the arrival of South Korean President Moon Jae-in to the White House in Washington, Friday, June 30, 2017. (AP Photo/Susan Walsh) AP

"Η στρατηγική υπομονή με το καθεστώς της Β. Κορέας έχει αποτύχει", δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή πως τα προγράμματα της Βόρειας Κορέας για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων απαιτούν να δοθεί μια «αποφασιστική απάντηση» και πως έληξε η περίοδος της «στρατηγικής υπομονής» με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας.

«Η στρατηγική υπομονή με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχει αποτύχει...Ειλικρινά, η υπομονή τελείωσε», δήλωσε ο Τραμπ από τον κήπο του Λευκού Οίκου μαζί με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι-ιν.

«Συνεργαζόμαστε στενά με την Νότια Κορέα, την Ιαπωνία καθώς και με εταίρους μας σε όλο τον κόσμο, για την λήψη μέτρων σε διπλωματικό, οικονομικό επίπεδο και επίπεδο ασφάλειας ώστε να προστατέψουμε τους συμμάχους μας και τους πολίτες μας από αυτή την απειλή γνωστή ως Βόρεια Κορέα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

(Φωτό: AP Photo/Susan Walsh)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ, Κορέα
SHARE:

24Media Network