Τραμπ – Μελάνια: Δημόσιος καβγάς κατά τη διάρκεια δείπνου

Τραμπ – Μελάνια: Δημόσιος καβγάς κατά τη διάρκεια δείπνου
Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ (φωτογραφία αρχείου) AP

Το ζευγάρι διαφώνησε έντονα κατά τη διάρκεια δείπνου στο Μαρ-α-Λάγκο και ο καβγάς τους έγινε αντιληπτός από τα άτομα που βρίσκονταν εκεί. Τι δηλώνει η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, φέρονται να καβγάδισαν δημόσια κατά τη διάρκεια δείπνου τους στο Μαρ-α-Λάγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, το ζευγάρι δειπνούσε στο εστιατόριο του Μαρ-α-Λάγκο στις 30 Μαρτίου και οι τόνοι ανάμεσά τους υψώθηκαν, χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστός ο λόγος του καβγά τους.

“Η Μελάνια ήταν αναστατωμένη και καβγάδισαν μεταξύ τους για κάτι”, ανέφερε πηγή στο People, ενώ ο καβγάς έγινε αφότου έφυγαν από το τραπέζι οι καλεσμένοι τους, με τους οποίους έτρωγαν μαζί εκείνη τη μέρα.

Η διαφωνία τους έγινε αντιληπτή, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ενώ άλλη πηγή αναφέρει πως την ίδια μέρα η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, δειπνούσε στο ίδιο μέρος, αλλά σε ξεχωριστό τραπέζι, με τον σύζυγό της.

Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ, απέρριψε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντας τους ψευδείς, ενώ τόνισε: “Θα ενθάρρυνα την ανώνυμη πηγή να πει αυτά τα πράγματα επωνύμως”.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάμος του Τραμπ και της Μελάνια έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, ενώ πολλές φορές κάποια περιστατικά πυροδότησαν διάφορες κακές φήμες για τη σχέση τους.

Η Μελάνια φαίνεται να γνωρίζει πως θα υπάρχουν πάντοτε σχόλια για εκείνην, αφού σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ABC News είχε δηλώσει:

“Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω. Ξέρω ότι οι άνθρωποι αρέσκονται να κάνουν υποθέσεις, όπως και τα ΜΜΕ, για τον γάμο μας. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Αλλά ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι αλήθεια και τι όχι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα