Τραμπ: "Τα τεστ μας για τον κορονοϊό είναι τα καλύτερα στον κόσμο, μακράν!"

Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Υπερήφανος για τα τεστ εντοπισμού του κορονοϊού που χρησιμοποιούν στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε μία σειρά δημοσιεύσεων στο Twitter.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε σημερινή του δημοσίευση στο Twitter, εξήρε τα τεστ για τον εντοπισμό του κορονοϊού που χρησιμοποιούν στις ΗΠΑ, ενώ προσέθεσε ότι τα νούμερα των κρουσμάτων είναι πολύ ικανοποιητικά, αφού μειώνονται καθημερινά.

"Τα τεστ μας για τον κορονοϊό είναι τα καλύτερα στον κόσμο, μακράν! Τα νούμερα κατεβαίνουν στα περισσότερα μέρη της χώρας μας, που θέλουν να άρουν τις απαγορεύσεις", ανέφερε ο Τραμπ.


Σημειώνεται ότι ο ημερήσιος απολογισμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ παρέμεινε κάτω από τους 900 για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, με 830 νεκρούς να καταγράφονται τις 24 ώρες ως τη Δευτέρα στις 20:30 (τοπική ώρα· στις 03:30 σήμερα Τρίτη ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αρκετούς ανθρώπους που τον κατακρίνουν ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία. Ένας από αυτούς, ο καθηγητής Νόαμ Τσόμσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα στον Guardian, τον κατηγόρησε ότι "μαχαιρώνει" τους Αμερικανούς πολίτες πισώπλατα, ενώ προσποιείται ότι είναι ο σωτήρας της χώρας κατά τη χειρότερη κρίση υγείας του τελευταίου αιώνα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network