Τραμπ: Τιμή μου που συμμετείχα στο “Μόνος στο Σπίτι 2”

Τραμπ: Τιμή μου που συμμετείχα στο “Μόνος στο Σπίτι 2”
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε σκηνή της ταινίας "Μόνος στο Σπίτι 2"

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να μην έδινε άδεια για γυρίσματα σε ιδιοκτησίες του παρά μόνο με αντάλλαγμα έναν μικρό ρόλο στην εκάστοτε ταινία.

Πολύ προτού εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ, ως ένας απλός επιχειρηματίας, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη». Ήταν «τιμή» για εκείνον.

Ένας στρατιώτης τον ρώτησε την Τρίτη για το θέμα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

«Ήμουν λίγο νεότερος, θα έλεγα» αφηγήθηκε ο πρώην μεγιστάνας των ακινήτων, που τότε μόλις είχε αποκτήσει το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

«Ήταν προφανώς μια μεγάλη επιτυχία» συνέχισε. «Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια πολύ σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992.

Ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον είχε πει το 2017 σε συνέντευξη στο περιοδικό The Hollywood Reporter, ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν έδινε άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του παρά μονάχα με αντάλλαγμα έναν μικρό ρόλο στην εκάστοτε ταινία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα