Τρανσφοβία Alert σε πάρτι Influencer: “Θέλαμε αληθινά κορίτσια. Φύγετε”

Τρανσφοβία Alert σε πάρτι Influencer: “Θέλαμε αληθινά κορίτσια. Φύγετε”
Καρέ από το Βίντεο Youtube

Καταγγελία δύο τρανς γυναικών για ρατσιστικό περιστατικό από ομάδα διάσημου Influencer και ηθοποιού - "Είπα να έρθουν κορίτσια στο πάρτι. Εσείς δεν είστε αληθινά κορίτσια".

Δύο τρανς γυναίκες καταγγέλλουν πως “έφαγαν πόρτα” από το πάρτι της Jake Paul Team 10, την ομάδα που κρύβεται πίσω από τα μέσα δικτύωσης του διάσημου νεαρού ηθοποιού Jake Paul, με το επιχείρημα ότι ” δεν είναι αληθινά κορίτσια”.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube η Lilah Gibney στις 29 Ιουνίου, η ίδια και η φίλη της Kendall Raindrop, υποστηρίζουν ότι ένας εκδότης ονόματι Blaine O’ Roark τις έδιωξε με αγενή τρόπο από το πάρτι, ο οποίος μάλιστα μετά την έκταση του θέματος δεν έχει σχολιάσει ακόμη το γεγονός.

Ο O’ Roark εκείνο το βράδυ είπε στην παρέα των τρανς κοριτσιών, σύμφωνα με τη Gonbey, “Νόμιζα ότι θα ερχόσασταν με αληθινά κορίτσια”.

“Προφανώς δεν είμαστε αληθινά κορίτσια”, λέει η Kendall.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube η Raindrop αναπαράγει τον διάλογο που σημειώθηκε εκείνο το βράδυ μεταξύ των δύο τρανς κοριτσιών και του O’ Roark.

-“Δεν είμαι τρανσφοβικός. Πού σας ήρθε αυτό;”, ακούγεται ο εκδότης να λέει.

-“Μόλις ανέφερες ότι δεν είμαστε αληθινά κορίτσια”, λέει η Kendall.

Αργότερα, ο O’ Roark ακούγεται να λέει: “Δεν θέλω να φανώ ασεβής. Απλά λέω την αλήθεια. Είπα να έρθουν κορίτσια στο πάρτι. Εσείς δεν είστε αληθινά κορίτσια”.

Στη συνέχεια του βίντεο , η Kendall υποστηρίζει ότι ρώτησε τον άντρα εάν η ίδια έμοιαζε με αγόρι και εκείνος της απάντησε πως όχι, δεν έμοιαζε.

Η “Team 10 house” είναι το σπίτι όπου εδρεύει η ομάδα που δουλεύει τα σόσιαλ μίντια του διάσημου ηθοποιού και influencer, Jake Paul.

Χιλιάδες κόσμος στο Twitter έσπευσε να υποστηρίξει τα δύο κορίτσια, τη Gibney και τη Raindrop.

Ένας χρήστης μάλιστα έγραψε: “Η Τρανσβοφία είναι ένα φαινόμενο που επηρεάζει ανθρώπους καθημερινά οι οποίοι προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους στο σώμα όπου αισθάνονται άνετα”.

Αφότου η Gibney πόσταρε το βίντεο στο Instagram και το Youtube, ένας μάνατζερ της ομάδας ονόματι Adam Quinn ήρθε σε επικοινωνία με τα κορίτσια και τους ζήτησε να κατεβάσουν το βίντεο, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα