Τριερβελέρ: "Ηταν σαν να πέφτω από ουρανοξύστη"

Τριερβελέρ: "Ηταν σαν να πέφτω από ουρανοξύστη"

Μετά την σιωπή, ήρθε η ώρα η Βαλερί Τριερβελέρ να διηγηθεί τον χωρισμό της με τον Ολάντ. Τι αναφέρει για τη στιγμή που έμαθε τα δυσάρεστα

Η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ Βαλερί Τριερβελέρ εξομολογήθηκε στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα, ότι αισθάνθηκε ότι "έπεσε από έναν ουρανοξύστη" όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ. 

"Όταν το έμαθα ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη", είπε η 48χρονη Τρερβελέρ για τη σχέση του γάλλου προέδρου με την Γκαγέ, την οποία αποκάλυψε στις 10 Ιανουαρίου το περιοδικό Closer.

"'Ακουγα φήμες, αλλά φήμες ακούγονται για όλο τον κόσμο. 'Ακουγα και για μένα συνεχώς. Όμως δεν έδινα σημασία", εξήγησε.

"Αυτό μπορεί να ακουστεί παράξενο, αλλά δεν περνάω μια περίοδο κρίσης. Δεν είναι ο πρώτος χωρισμός. Ο χωρισμός αυτός ήταν βίαιος γιατί προβλήθηκε από τα ΜΜΕ", τόνισε.

"Η πολιτική είναι ένας κόσμος στον οποίο η προδοσία έχει ένα τίμημα και αυτές δεν είναι οι δικές μου αξίες", πρόσθεσε η Τριερβελέρ, η οποία υπογράμμισε ότι "δε μετανιώνει για τίποτα".

"Βρέθηκα στο Μέγαρο των Ηλυσίων μέσα στη χλιδή. Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αλλά η μητέρα μου ήταν ταμίας και ο πατέρας μου είχε χάσει το ένα του πόδι". Μεγάλωσα σε εργατικές κατοικίες. Υπήρχε μια τεράστια διαφορά. Τους τελευταίους μήνες συνειδητοποίησα πόσο τυχερή ήμουν", εξομολογήθηκε.

"Αυτό που έζησα ήταν μια εξαιρετική ζωή που με πήγε σε κάτι άλλο. Θα ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή, αλλά θα είναι εμπλουτισμένη με μια νέα εμπειρία. Μέσα σε λίγες ημέρες έλαβα εκατοντάδες γράμματα και μηνύματα υποστήριξης", τόνισε.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network