Τυνήσιες κάνουν "έρωτα και πόλεμο" στη Συρία

Τυνήσιες κάνουν "έρωτα και πόλεμο" στη Συρία

Αποκάλυψη από τον υπουργό Εσωτερικών της Τυνησίας. Γυναίκες φεύγουν για τη Συρία για να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες στους ισλαμιστές μαχητές (Vid)

Αρκετές Τυνήσιες εγκαταλείπουν χώρα τους με προορισμό τη Συρία, προκειμένου να κάνουν "ιερό ερωτικό πόλεμο", ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ανάγκες των ισλαμιστών που μάχονται στη χώρα, υποστήριξε στο κοινοβούλιο, ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας Lotfi Bin Jeddo.

Οι γυναίκες αυτές "έχουν σεξουαλικές σχέσεις με 20, 30, 100 τζιχαντιστές", ανέφερε  ο υπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές της Συνταγματικής Εθνοσυνέλευσης (ANC) και πρόσθεσε:

"Μετά από αυτές τις σεξουαλικές επαφές που έχουν στο όνομα του Jihad al-nikah  (σ.σ. φράση που σημαίνει "ιερός ερωτικός πόλεμος"), επιστρέφουν έγκυες". Δεν είναι γνωστό ωστόσο πόσες γυναίκες έχουν επιστρέψει στην Τυνησία σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Στον Jihad al-nikah  επιτρέπονται οι ερωτικές επαφές εκτός γάμου και με πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα. Μάλιστα ορισμένοι σαλαφιστές, τον θεωρούν ως θεμιτή μορφή "ιερού πολέμου".

Ο υπουργός δεν διευκρίνισε πόσες γυναίκες βρίσκονται επί του παρόντος στη Συρία. Τα μέσα ενημέρωσης στην Τυνησία το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για "εκατοντάδες" περιπτώσεις, όπως και "εκατοντάδες άνδρες" έχουν φύγει για να πολεμήσουν τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ο Bin Jeddo εκτίμησε ότι από τον περασμένο Μάρτιο, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, "6.000 νέοι εμποδίστηκαν να πάνε εκεί".

Πρόσφατα, ο υπουργός είχε παραδεχτεί ότι ενίσχυσε τους ελέγχους στα αεροδρόμια για να ματαιωθούν τα σχέδια ανδρών και γυναικών που σκόπευαν να φύγουν για τη Συρία.

Σύμφωνα με τυνησιακά μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες Τυνήσιοι έχουν ενταχθεί στις τάξεις των τζιχαντιστών την τελευταία 15ετία, στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και πλέον και στη Συρία.

(Πηγή: HuffingtonPost)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Syria Cause Rise In Pregnancy

SHARE: