Τζεφ Μπέζος: Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με “disco look” σε γιοτ στην Καραϊβική – “Διαστημικό” τρολάρισμα στο Twitter

Τζεφ Μπέζος: Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με “disco look” σε γιοτ στην Καραϊβική – “Διαστημικό” τρολάρισμα στο Twitter

Ο ιδρυτής της Amazon υποδέχτηκε το 2022 μαζί με τη σύντροφό του Λόρεν Σάντσες, τον πρώην σύντροφό της και τη... νέα του σύντροφο. Αυτό που σχολιάστηκε, ωστόσο, ήταν οι στιλιστικές επιλογές του.

Σε πολυτελές ιδιωτικό γιοτ αξίας 31.000 λιρών/εβδομάδα, ανοιχτά της Καραϊβικής, μαζί με εκλεκτή παρέα και με look που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως υποδέχτηκε το 2022 ο Τζεφ Μπέζος.

Ο ιδρυτής της Amazon και της διαστημικής εταιρείας “Blue Origin” έκανε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς μαζί με τη νέα του σύντροφο Λόρεν Σάντσες, τον πρώην σύντροφό της και σταρ του NFL Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος συνοδευόταν από τη νέα του σύντροφο. Στο γιοτ μάλιστα βρέθηκε και ο γιος της Σάντσεθ με τον Γκονζάλες, με τους οποίους ο Μπέζος φωτογραφήθηκε.


Το ντύσιμο του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία πάντως ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή, αφού επέλεγε να φορέσει στενό πουκάμισο και παντελόνι, καθώς και γυαλιά σε σχήμα καρδιάς. Μία “disco” επιλογή δηλαδή, όπως χαρακτήρισε και το πάρτι του:

“Περάσαμε υπέροχα εχθές το βράδυ στο τρελό disco πάρτι με την οικογένειά μας, αλλά η Πρωτοχρονιά είναι επίσης μια πολύ καλή εποχή για να σκεφτεί κανείς και να εστιάσει στην προσωπική του ανάπτυξη, ανανέωση, αναγέννηση, ώστε να δίνει τη δέουσα προσοχή σε κάθε στιγμή της ζωής του, είτε καλή είτε κακή. Σε όλες τις στιγμές. Γιορτάστε και εξελιχθείτε”, έγραψε σε ποστ στο Instagram o Mp;ezow.

Στο Twitter πάντως, το στυλ του δέχτηκε καταιγισμό σχολίων, με αρκετούς να τον παρομοιάζουν με τον ράπερ Pitbull!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα