Τζο Μπάιντεν: “Ο Θεός να ευλογεί την πρώτη οικογένεια”

Τζο Μπάιντεν: “Ο Θεός να ευλογεί την πρώτη οικογένεια”
Ο Τζο Μπάιντεν AP

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στέλνει το δικό του μήνυμα για καλή ανάρρωση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, μετά την ανακοίνωση πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Τζο Μπάιντεν μετά την είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

“Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Τίποτα δεν είναι πάνω από τις δυνατότητές μας. Ο Θεός να σας ευλογεί. Ο Θεός να προστατεύει την πρώτη οικογένεια και κάθε οικογένεια που έρχεται αντιμέτωπη με τον ιό. Ο Θεός να προστατεύει και τα στρατεύματα μας”, ανέφερε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Νωρίτερα, είχε προχωρήσει σε μια ακόμα σχετική ανάρτηση “Η Jill κι εγώ στέλνουμε τις σκέψεις μας στον πρόεδρο Τραμπ και την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ για γρήγορη ανάρρωση. Θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου και της οικογένειάς του.”, έγραψε.

Μετά την εισαγωγή του σε στρατιωτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ, έστειλε επίσης το πρώτο του μήνυμα: “Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!”, έγραψε στο Twitter.

«Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος παραμένει κουρασμένος αλλά έχει υψηλό ηθικό», ανέφερε ο Σον Κόνλεϊ, ο γιατρός του Αμερικανικού προέδρου σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε. Πρόσθεσε ότι του χορήγησε μια δόση από το πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και το οποίο έχει δώσει ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε μικρό αριθμό ασθενών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα