Τζορτζ Φλόιντ: Αναφορά ότι δούλευε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον δολοφόνο του

Τζορτζ Φλόιντ: Αναφορά ότι δούλευε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον δολοφόνο του

Ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Φλόιντ και ο αστυνομικός που τον δολοφόνησε δούλευαν στο ίδιο κλαμπ ως υπεύθυνοι ασφαλείας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο θύμα και θύτης να γνωρίζονταν.

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη που δημιουργεί ποικίλα ερωτήματα σχετικά με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ προχώρησε ιδιοκτήτρια ενός νυχτερινού -Μεξικάνικου- κέντρου διασκέδασης στη Μινεάπολη. Σύμφωνα με όσα είπε η Μάγια Σανταμαρία, όπως είναι το όνομα της ιδιοκτήτριας του κλαμπ, στο KSTP, θύμα και θύτης δούλευαν στο ίδιο μαγαζί ως υπεύθυνοι ασφαλείας, με τη γυναίκα να αποκαλύπτει πως τους είχε προσλάβει την ίδια περίοδο.

Ο Τζορτζ Φλόιντ και ο δολοφόνος του, Ντέρεκ Τσόβιν (όταν ήταν εκτός υπηρεσίας) έκαναν βάρδιες και μάλιστα αρκετές φορές ακόμη και την ίδια ώρα, με την ιδιοκτήτρια του “El Nuevo Rodeo”, όπως είναι η ονομασία του νυχτερινού κέντρου, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο άντρες να γνωρίζονταν πριν από τη δολοφονία του Φλόιντ, ωστόσο, όπως είπε “αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Δούλευαν μαζί την ίδια περίοδο, ωστόσο ο Τσόβιν δούλευε έξω και οι σεκιούριτι εντός του μαγαζιού”.

Εν συνεχεία, ο Μάγια Σανταμαρία, η οποία είχε στην κατοχή της το εν λόγω κέντρο για σχεδόν δύο δεκαετίες μέχρι να το πουλήσει προσφάτως, είπε: “Ένας φίλος μού έστειλε το video και μου είπε ότι αυτός ο τύπος δούλευε για σένα, αλλά εγώ του είπα αρχικά ότι δεν είναι αυτός. Και τότε, όταν έκαναν ζουμ είπα “Ω Θεέ μου, αυτός είναι. Δεν γνώρισα τον Τζορτζ ως έναν από τους υπεύθυνους ασφαλείας μας, γιατί έμοιαζε διαφορετικός έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα