Τζούλιαν Σαντς: Η ιατροδικαστική δεν έριξε φως στα αίτια θανάτου του ηθοποιού

Τζούλιαν Σαντς: Η ιατροδικαστική δεν έριξε φως στα αίτια θανάτου του ηθοποιού
Τζούλιαν Σαντς Arthur Mola/Invision/AP

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία, τα οποία θα προσδιόριζαν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του διάσημου Βρετανού ηθοποιού, η σορός του οποίου βρέθηκε πριν από έναν μήνα στην ορεινή Καλιφόρνια.

Με τον πιο τραγικό τέλος γράφτηκε ο επίλογος για τον Τζούλιαν Σαντς: Τα λείψανα του Βρετανού ηθοποιού βρέθηκαν τον Ιούνιο σε βουνό της Καλιφόρνια, από περιπατητές, έξι σχεδόν μήνες μετά την εξαφάνισή του τον περασμένο Ιανουάριο.

«Ο τρόπος θανάτου είναι ακόμη υπό διερεύνηση, εν αναμονή των περαιτέρω αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον κ. Σαντς», είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους οι Αρχές της Πολιτείας. Ωστόσο, έναν μήνα μετά, οι ιατροδικαστικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του Σαντς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Guardian, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία, τα οποία θα προσδιόριζαν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του. Η εξέλιξη αυτή είναι συνήθης σε περιπτώσεις όπου μια σορός ανασύρεται μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ώρα θανάτου (σ.σ.: στη συγκεκριμμένη περίπτωση αρκετούς μήνες μετά).

Σημειώνεται ότι ο Σαντς εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για πεζοπορία, ήταν μάλιστα αρκετά έμπειρος πεζοπόρος. Στην τελευταία του συνέντευξη είχε δηλώσει:Έχω βρει τρομακτικά πράγματα στα βουνά, όταν ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, είτε είναι στο Άιγκερ είτε στις Άνδεις. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπινα υπολείμματα και αυτό μπορεί να σας ανατριχιάσει”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα