Βασίλισσα Ελισάβετ: Δημοσιοποιήθηκε το πιστοποιητικό θανάτου της – Τι αναφέρει

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δημοσιοποιήθηκε το πιστοποιητικό θανάτου της – Τι αναφέρει
AP / @Andreea Alexandru

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στο κάστρο της στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας και ως εκ τούτου, το πιστοποιητικό θανάτου της δημοσιοποιήθηκε από τα Εθνικά Αρχεία της Σκωτίας.

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (29/09), σχεδόν τρεις εβδομάδες αφότου έφυγε από τον κόσμο βυθίζοντας στο πένθος τη Μεγάλη Βρετανία, το πιστοποιητικό θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στο κάστρο της στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας – και ως εκ τούτου, το πιστοποιητικό δημοσιοποιήθηκε από τα Εθνικά Αρχεία της Σκωτίας.

Σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Αλεξάνδρας Μαρίας Ουίνδσορ, η προχωρημένη ηλικία / γηρατειά. Ως τόπος θανάτου επιβεβαιώνεται το κάστρο Μπαλμόραλ και ώρα θανάτου αναγράφεται στις 15.10 της 8ης Σεπτεμβρίου του 2022. Το πιστοποιητικό υπεγράφη από τις αρμόδιες αρχές στις 26 Σεπτεμβρίου και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη δημοσιοποίησή του.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δείτε το πιστοποιητικό θανάτου της:

National Records of Scotland

 

Μετά την επίσημη κηδεία της βρετανίδας μονάρχη στις 19 Σεπτεμβρίου, η βασιλική οικογένεια εισήλθε σε επίσημη περίοδο πένθους, η οποία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (25/09).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα