Βέλγιο: Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή της Μέι - Δύο τραυματίες

Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Μέι
Αυτοκίνητο έπεσε στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Μέι AP

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Τερέζα Μέι και τον Βέλγο Πρωθυπουργό στον τόπο εκδήλωσης για την επέτειο για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α' παγκοσμίου Πολέμου.

Συναγερμός σήμανε στη φρουρά της Τερέζα Μέι την Παρασκευή στο Βέλγιο.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη βρετανίδα Πρωθυπουργό και τον Βέλγο Πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ στην εκδήλωση για την επέτειο του τέλους του Α' παγκοσμίου πολέμου και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες τραυμάτισε δύο από τους αστυνομικούς-μοτοσυκλετιστές.

ADVERTISING

Οι εν λόγω αστυνομικοί διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο χωρίς να αναφέρεται να διατρέχουν κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο.

Προσώρας από τις αρχές γίνεται λόγος για απλό τροχαίο ατύχημα.

Ο κ. Μισέλ, μοτοσυκλετιστής και ο ίδιος, έσπευσε να βγει, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, από το αυτοκίνητό του για να τσεκάρει ο ίδιος την κατάσταση. Η Τερέζα Μέι από την πλευρά της παρέμεινε στο όχημά της.

Τέλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Libre Belgique δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες από το περιστατικό.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο αυτοκινητιστής, που προκάλεσε το ατύχημα, άρχισε να κάνει προσπέραση της αυτοκινητοπομπής στον αυτοκινητόδρομο κοντά στη Μονς, όμως στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί στη λωρίδα της αυτοκινητοπομπής πριν ολοκληρώσει την προσπέραση, κάνοντας τους δύο μοτοσικλετιστές που φρουρούσαν τη μέση της φάλαγγας των οχημάτων να χάσουν τον έλεγχο των μηχανών τους.

Καθώς ανατράπηκαν, οι μηχανές τους παραλίγο να χτυπήσουν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Μισέλ.

SHARE:

24Media Network