Βέλγιο-Lockdown: Ιδιοκτήτρια εστιατορίου σερβίρει σε κούκλες ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Βέλγιο-Lockdown: Ιδιοκτήτρια εστιατορίου σερβίρει σε κούκλες ως ένδειξη διαμαρτυρίας
Twitter (benoit_doppagne)

Περούκες, καπέλα και φουλάρια φόρεσε σε κούκλες βιτρίνας μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Βέλγιο και άρχισε να τους σερβίρει ποτά, θέλοντας να διαμαρτυθεί ενάντια στα μέτρα.

Μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Βέλγιο, κοντά στις Βρυξέλλες, λέει ότι της λείπουν οι πελάτες της τόσο πολύ, από τότε που το κατάστημά της έκλεισε αναγκαστικά τον περασμένο Οκτώβριο λόγω των μέτρων κατά του νέου κορονοϊού, που τους αντικατέστησε με κούκλες βιτρίνας.

Η Τερέζ Μαχιέ άρχισε να σερβίρει ποτήρια κόκκινο κρασί στις κούκλες, που κάθονται στο εστιατόριο και στις οποίες έχει φορέσει περούκες, καπέλα και φουλάρια, θέλοντας να διαμαρτυθεί ενάντια στα μέτρα που το Βέλγιο έχει επιβάλει κατά της νόσου Covid-19.

Οι κούκλες, φτιαγμένες από μπαλόνια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, της προσφέρουν μια αίσθηση ότι βρίσκεται με κόσμο, κάτι που έχει χάσει στο εστιατόριό της Chez Therese στην πόλη Ρίξενσαρ, στα περίχωρα των Βρυξελλών, από τότε που οι αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στους πελάτες για να αποτραπεί η διασπορά της Covid-19.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα