Βίαιες συγκρούσεις στην Ταϊλάνδη

Βίαιες συγκρούσεις στην Ταϊλάνδη

Διαδηλώσεις και επεισόδια στη Μπανγκόκ ανάμεσα σε φιλοβασιλικούς οπαδούς και την αστυνομία. Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους

Χρήση δακρυγόνων έκανε η αστυνομία της Ταϊλάνδης το Σάββατο το πρωί κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ, μια περιοχή που κατά το παρελθόν, έχει γίνει θέατρο βίαιων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων κατά μικρής ομάδας διαδηλωτών, οι οποίοι προσπάθησαν να υπερκεράσουν τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα, που απαγορεύουν την πρόσβαση στο κτίριο του ΟΗΕ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Έγινε χρήση δακρυγόνων καθώς οι διαδηλωτές δεν συμμορφώθηκαν με τους νόμους" δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας σημειώνοντας ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Οι διαδηλώσεις που πιθανώς να διαρκέσουν όλο το Σαββατοκύριακο διοργανώνονται από την φιλοβασιλική ομάδα "Siam Pitak" (Προστασία του Σιάμ) που είναι το παλαιότερο όνομα της Ταϊλάνδης.

Χιλιάδες άνδρες της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στην Μπανγκόκ καθώς αναμένονται δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές τις επόμενες ώρες.

SHARE:

24Media Network