"Βιάζουν" ξανά την 11χρονη

"Βιάζουν" ξανά την 11χρονη

Ψυχολογισμός "βιασμός" για την 11χρονη. Η Νομοθέτης της Florida κατηγόρησε την 11χρονη για το βιασμό, μεταφέροντας το σχόλιο πως ήταν ντυμένη σαν 21χρονη πόρνη. Κάτοικοι στο Cleveland αναφέρουν ότι προκάλεσε τα αγόρια

Να σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη κατόρθωσε η νομοθέτης της Florida Kathleen Passidomo που επέρριψε ευθύνες στην 11χρονη για το βιασμό της από 18 άτομα στο Texas, με το επιχείρημα ότι ήταν ντυμένη σαν 21χρονη πόρνη.

Αυτό είναι ενδεικτικό του ότι εν έτει 2011 ζούμε σε μία κοινωνία που ορισμένοι εξακολουθούν να κατηγορούν και να ντροπιάζουν με έναν δεύτερο ψυχολογικό βιασμό τα θύματα.

Δεδομένου ότι αποτελεί κοινή τακτική των βιαστών να κατηγορούν το θύμα τους, οι δηλώσεις της Kathleen Passidomo προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και αρνητικού σχολιασμού.

"Υπήρξε ένα άρθρο για το βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού στο Texas από 18 νέους άνδρες επειδή ήταν ντυμένη σαν 21χρονη πόρνη και οι γονείς της την άφησαν να πηγαίνει στο σχολείο έτσι", ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης νομοσχεδίου που θα νομοθετεί ενδυματολογικό κώδικα για τους μαθητές στη Florida.

Μετά από αυτό το περιστατικό, όπως σημείωσε, "αποτελεί καθήκον μας να δημιουργήσουμε ορισμένες περιοχές ώστε οι μαθητές να μπορούν να είναι ασφαλείς, πηγαίνοντας στο σχολείο ντυμένοι με την πρέπουσα ενδυμασία, ώστε αυτό που συνέβη στο Texas να μη συμβεί στους μαθητές μας".

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως υπήρξαν και κάτοικοι του Cleveland, όπου σημειώθηκε ο βιασμός, που υποστήριξαν ότι η 11χρονη τους προκάλεσε ή ακόμα και ότι είπε ψέμματα για την ηλικία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιστορία φρίκης στο Τέξας

SHARE:

24Media Network