Η στιγμή που το αεροσκάφος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αποφεύγει τη συντριβή

Η στιγμή που το αεροσκάφος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αποφεύγει τη συντριβή
O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιβιβάζονται σε αεροσκάφος στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fua'amotu AP

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο κατά την προσγείωσή του. Ο πιλότος έκανε ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τα δυσάρεστα την τελευταία στιγμή.

Σε μίνι θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι και της εγκυμονούσας Μέγκαν Μαρκλ στο Σίνδνεϊ. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας πραγματοποιεί περιοδεία στην Αυστραλία, και κατά την αποχώρησή του από τα νησιά Τόνγκα έζησε μια άκρως επικίνδυνη στιγμή: Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο κατά την προσγείωσή του. Ο πιλότος έκανε ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τα δυσάρεστα την τελευταία στιγμή.

Ειδικότερα, Χάρι και Μέγκαν -που σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, επιβιβάστηκαν στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.

Δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει στο έδαφος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πιλότος αποφάσισε να το… σηκώσει ξανά καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης με το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι ορατό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα