Βίντεο: Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία

Βίντεο: Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία

Ο ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα (Vids)

Ο ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ο οποίος ανήκει στον ακροδεξιό σχηματισμό "Δεξιός τομέας", επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα. Στη συνέχεια του επιτέθηκε σφίγγοντας τον κόμπο της γραβάτας του.

Ο Μουζίτσκο, γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών, μπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια υπόθεση δολοφονίας, καθυστερεί.

Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο του επιτίθεται λεκτικά.

Μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει:

"Βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!".

"Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος", ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του "Δεξιού Τομέα".

Ο εισαγγελέας εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους, ότι ο Μουζίτσκο έχει πιθανόν παραπληροφορηθεί αφού ο ύποπτος ως δολοφόνος κρατείται και συγκεντρώνονται στοιχεία για να του αποδοθούν κατηγορίες.

Σε άλλο βίντεο κάνει επίδειξη δύναμης επιδεικνύοντας τα όπλα του:

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ανακοίνωση της συμφωνίας Γιανουκόβιτς – αντιπολίτευσης, ο Ντμίτρι Γιάρος, αρχηγός του "Δεξιού Τομέα", του συνασπισμού ακροδεξιών και νεοναζιστικών οργανώσεων, ανέβηκε στο βήμα που είχε στηθεί στην Πλατεία Ανεξαρτησίας διακόπτοντας τον Βιτάλι Κλίτσκο, ηγέτη των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

"Θα ορμίσουμε με τα όπλα, σας τ' ορκίζομαι", δήλωσε προς τους οπαδούς του που τον αποθέωναν, απορρίπτοντας τη συμφωνία για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

"Η νέα κυβέρνηση στην Ουκρανία χρησιμοποιεί τους νεοναζί και δεν καταδικάζει αυτές τις πράξεις.  Με βάση τα τελευταία γεγονότα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας θα σταθεί απέναντι στην νέα κυβέρνηση. Υπερασπιζόμενη το σύνταγμα και τα συμφέροντα των εργαζομένων" ανέφερε το Κ.Κ. Ουκρανίας στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Πηγή: Russia Today

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ουκρανία
SHARE:

24Media Network