Βίντεο: Απήγαγαν τουρίστρια σε αεροδρόμιο – Δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Βίντεο: Απήγαγαν τουρίστρια σε αεροδρόμιο – Δεν κατάλαβε κανείς τίποτα
Απαγάγουν τουρίστρια σε πολυσύχναστο αεροδρόμιο χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα

Η 39χρονη μόλις είχε αποβιβαστεί από το αεροπλάνο, όταν ξαφνικά βρίσκεται να οδηγείται από μέλη συμμορίας εκτός αεροδρομίου, περνώντας μπροστά από δεκάδες τουρίστες και υπαλλήλους

Σοκ αλλά και ερωτηματικά προκαλεί βίντεο, που δείχνει μια τουρίστρια να πέφτει θύμα απαγωγής αμέσως μετά την αποβίβασή της από πτήση στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, χωρίς κανένας να αντιληφθεί τίποτα.

Η 39χρονη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι της Ταϊλάνδης μετά από μια μεγάλη πτήση από το Χονγκ Κονγκ. Μέσα σε λίγα λεπτά τέσσερις άνδρες από την Κίνα και μία γυναίκα από την Ταϊλάνδη την αρπάζουν. Το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει δύο από τα μέλη της συμμορίας να την οδηγούν ενώ ένα τρίτο άτομο είναι μερικά βήματα πιο μπροστά.

Οι απαγωγείς την οδηγούν στους ελέγχους ασφαλείας και στη συνέχεια δύο άλλα άτομα ενώνονται με το γκρουπ στο σημείο παραλαβής των αποσκευών. Στη συνέχεια η συμμορία, ήρθε σε επαφή με τον σύζυγό της ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. μπατ (260.000 ευρώ). Μετά την παράδοση των μετρητών, ωστόσο, οι απαγωγείς απαίτησαν και άλλα 5 εκατ. μπατ (130.000 ευρώ), τα οποία ο σύζυγος αρνήθηκε να πληρώσει και κατέφυγε στην αστυνομία.

Η 39χρονη αφέθηκε ελεύθερη, παρατημένη σε δρόμο, μετά από αιχμαλωσία 13 ημερών. Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι στην απαγωγή εμπλέκεται και ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας του γραφείου Μετανάστευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα