Βίντεο: H αυτοκινητοπομπή του Μπαράκ Ομπάμα στην παραλιακή

default image

Στο ξενοδοχείο για λίγες στιγμές ξεκούρασης βρίσκεται ο Αμερικανός Πρόεδρος πριν ξεκινήσει τις επίσημες επαφές του στη χώρα μας

Πριν λίγη ώρα έφτασε στο Ελ.Βενιζέλος ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και μετά την επίσημη υποδοχή του, η αυτοκινητοπομπή του, αναχώρησε από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση κεντρικό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων, στο οποίο θα καταλύσει ο Μπαράκ Ομπάμα καθ’ όλη τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος Ομπάμα, λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού του, προτίμησε να πάει πρώτα στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ξεκινώντας επίσημα τις επαφές του.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει το αυτοκίνητο του Μπαράκ Ομπάμα και δεκάδες συνοδευτικά να διασχίζουν την παραλιακή λεωφόρο. Αυτονόητο είναι πως εκείνη τη στιγμή κανένα άλλο όχημα δεν επιτρεπόταν να κινείται στην περιοχή με τις αστυνομική παρουσία να είναι έντονη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα