Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Βrahim Abdeslam ανατινάσσεται στο εστιατόριο του Παρισιού

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Βrahim Abdeslam ανατινάσσεται στο εστιατόριο του Παρισιού

Στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση του βομβιστή καμικάζι στην καρδιά του Παρισιού. Η στιγμή που πυροδοτεί τα εκρηκτικά, με τα οποία είναι ζωσμένος. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Σοκαριστικό υλικό από τη στιγμή που ο 31χρονος τρομοκράτης Brahim Abdeslam πυροδοτεί τα εκρηκτικά, με τα οποία είναι ζωσμένος, μέσα στο εστιατόριο του Παρισιού, δόθηκε στη δημοσιότητα, στη Γαλλία.

Στις 13 Νοεμβρίου του 2015 ο κόσμος "πάγωσε" από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι, σε επιθέσεις καμικάζι σε διάφορα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, με "επίκεντρο" το Bataclan.

Ο Brahim Abdeslam εμφανίζεται στο βίντεο, να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο και να εισέρχεται στο εστιατόριο Comptoir Voltaire. Αφού περπατά για λίγο ανάμεσα στα τραπέζια, κρύβει το πρόσωπό του και πυροδοτεί τα εκρηκτικά.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Βrahim Abdeslam ανατινάσσεται στο εστιατόριο του Παρισιού

Σκοτώνεται επί τόπου, αφού το σώμα του κόβεται από την έκρηξη στη μέση, ωστόσο όσοι ήταν μέσα στο εστιατόριο γλιτώνουν με μικροτραυματισμούς. Μάλιστα, ο διαμελισμός που υφίσταται καθιστά την αναγνώρισή του από τις Αρχές δύσκολη υπόθεση. Τελικά, ταυτοποιείται από ένα μέρος του δακτύλου του, που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης.

Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός M6 αποφάσισε να προβάλει το υλικό, με την προειδοποίηση ότι περιέχει πολύ σκληρές και ακατάλληλες για παιδιά εικόνες. Στη συνέχεια προβλήθηκε και από άλλα μέσα στη Γαλλία.

Η Le Figaro κυκλοφόρησε με τίτλο "Οι σοκαριστικές εικόνες του Brahim Abdeslam να ανατινάσσεται".

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ο Brahim Abdeslam ήταν ο αδελφός του 26χρονου Salah Abdeslam, που διέφυγε από το Παρίσι, όταν απέτυχε να πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό στο Stade de France, όπου διεξαγόταν φιλικός αγώνας μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας.

Ο Salah εντοπίστηκε και συνελήφθη στις Βρυξέλλες, έχοντας σκοτώσει 32 ανθρώπους σε επιθέσεις του ΙΚ στις Βρυξέλλες. Αναμένεται να εκδοθεί στο Παρίσι, όπου και θα δικαστεί για τρομοκρατικά εγκλήματα και δολοφονίες κατά συρροή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Συγκλονιστικό βίντεο από το μακελειό στο Παρίσι: Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ πυροβολεί θαμώνες εστιατορίου

'Νέο Παρίσι' στις Βρυξέλλες σχεδίαζε ο Αμπντεσλάμ

SHARE:

24Media Network