Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του κροκοδειλάκια

default image

Ο πραγματικός κροκοδειλάκιας είχε πεθάνει πριν οκτώ χρόνια. Αδημοσίευτο οπτικό υλικό, τον δείχνει λίγο πριν το μοιραίο χτύπημα από σαλάχι

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το θάνατο του Steve Irwin έρχεται στη δημοσιότητα ένα μικρής διάρκειας βίντεο τραβηγμένο από τον Βρετανό Steffen Hill ο οποίος συνάντησε τυχαία το διάσημο Αυστραλό φυσιοδίφη σε μια μικρή βάρκα στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα κοντά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.

Ο Βρετανός ήταν σε διακοπές στην περιοχή όταν και συνάντησε τυχαία τον Irwin.  Μετά τον τραγικό θάνατό του εκμυστηρεύτηκε ότι είχε εφιάλτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σήμερα στο 30 του ο Steffen Hill εργάζεται ως οικονομικός διευθυντής σε εταιρία που έχει έδρα το Λονδίνο. Σε συνέντευξη του στη Βρετανική Daily Mail αναφέρει: ” Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι το βίντεο που είχα τραβήξει ήταν το τελευταίο βίντεο πριν πεθάνει. Θυμάμαι του μίλησα  και του είπα ότι θαυμάζω το έργο του.”

Το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε στις  3 Σεπτεμβρίου του 2006 και τραβήχτηκε από μια βάρκα που είχε ναυλώσει ο νεαρός με τον πάτερα του για να δουν τους ύφαλους.

Ο αυθεντικός Κροκοδειλάκιας, Steve Irwin, γνωστός σε όλο τον κόσμο από τη σειρά του Animal Planet, “The Croc files” πέθανε τη τη Δευτέρα της 4ης Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας καινούριας σειράς που ετοίμαζε με την κόρη του.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κοντά στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της ΒΑ Αυστραλίας, ένα σαλάχι χτύπησε με το δηλητηριώδες κεντρί του τον Irwin στο στήθος. Ο Irwin κολυμπούσε πάνω από το σαλάχι, δείχνοντάς το στην κάμερα, όταν αυτό τίναξε την ουρά του και βρήκε τον άτυχο Irwin στο στήθος. Το κεντρί καρφώθηκε στην καρδιά και παρόλο που ο ίδιος το έβγαλε αμέσως με τα χέρια του, το δηλητήριο επενέργησε.

Το συνεργείο του τον μετέφερε άμεσα στο σκάφος του και ειδοποίησε το πλησιέστερο νοσοκομείο, ο Irwin, ωστόσο έχασε τις αισθήσεις του μέσα σε τρία λεπτά και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σκάφος του, την ώρα που τον μετέφεραν στην ακτή.

Πηγή: Dailymail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα