Βίντεο: Ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε στον Στίβεν Κόλμπερτ για να βρει δουλειά

WASHINGTON, DC - DECEMBER 8:  (AFP OUT) U.S. President Barack Obama (L) talks to television personality Stephen Colbert during a taping of Comedy Central's "The Colbert Report" in Lisner Auditorium at George Washington University on December 8, 2014 in Washington, DC. This is President Obama's third appearance on "The Colbert Report" that will broadcast its final show on Dec. 18. (Photo by Andrew Harrer-Pool/Getty Images)
WASHINGTON, DC - DECEMBER 8: (AFP OUT) U.S. President Barack Obama (L) talks to television personality Stephen Colbert during a taping of Comedy Central's "The Colbert Report" in Lisner Auditorium at George Washington University on December 8, 2014 in Washington, DC. This is President Obama's third appearance on "The Colbert Report" that will broadcast its final show on Dec. 18. (Photo by Andrew Harrer-Pool/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μπαράκ Ομπάμα ψάχνει δουλειά και πήγε να ζητήσει από τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο οποίος τον πέρασε από κόσκινο (Video)

Ο Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της παραμονής του στο Λευκό Οίκο και σχεδιάζει την επόμενη επαγγελματική επιτυχία με τη βοήθεια του παρουσιαστή του " The Late Show", Στίβεν Κόλμπερτ.

Έτσι, ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε στο πλατό του " The Late Show" για ένα job inerview με τον παρουσιαστή, ο οποίος εμφανίστηκε ως Ράντι και άρχισε να κάνει διάφορες ερωτήσεις στον υποψήφιο για τη θέση εργασίας.

Αρχικά, ο παρουσιαστής σχολιάζει το γεγονός ότι ο πρόεδρος ξεκινά την επόμενη του επαγγελματική πορεία έχοντας ξεπεράσει τα 50 του έτη, πράγμα που καθιστά δύσκολη την επιτυχία και την αναγνώριση.

Ο Ράντι ο υπεύθυνος προσωπικού ρωτάει τον υποψήφιο Μπαράκ Ομπάμα γιατί δεν έχει σημειωθεί κάποια προαγωγή σε ανώτερη θέση και ο δεύτερος του απαντά πως "Δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξης από τη θέση που βρισκόταν, σημειώνοντας πως η μόνο που είχε περισσότερη δύναμη απ' εκείνον ήταν η γυναίκα του."

Όταν τον ρωτάει γιατί αφήνει την τωρινή του εργασία ο Αμερικανός πρόεδρος εξηγεί πως κάτι τέτοιο απαιτείται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ και ο Ράντι τον ρωτάει αν έχει κλέψει αντικείμενα από το γραφείο στο οποίο εργαζόταν.

Αργότερα, ο Ομπάμα εκμυστηρεύεται πως θα ήθελε το νέο του γραφείο να έχει γωνίες, να είναι δηλαδή διαφορετικό από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα βραβεία που του έχουν απονεμηθεί αναφέρθηκε στο Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο όπως εξήγησε δεν ξέρει ακόμη γιατί του το έδωσαν, ενώ μιλώντας για τον λογαριασμό του στο Twitter, όπου έχει περισσότερους από 77 εκατομμύρια ακολούθους, είπε πως οφείλει τη φήμη του στις φωτογραφίες με γάτες που δημοσιεύει.

(ΠΗΓΗ: complex)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπαράκ Ομπάμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Ομπάμα σκέφτεται να έρθει στην Ελλάδα

SHARE:

24Media Network