Βίντεο σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός 60χρονης στη Νέα Υόρκη

Βίντεο σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός 60χρονης στη Νέα Υόρκη
Η στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού στο μετρό. Twitter/Jason Curtis Anderson

Άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε 60χρονη στο μετρό της Νέα Υόρκης, χτυπώντας την πάνω από 50 φορές, με το μπαστούνι που άρπαξε από τα χέρια της. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν στο μετρό της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας άρπαξε από τα χέρια μιας 60χρονης ένα μπαστούνι που κρατούσε και άρχισε να τη χτυπά με αυτό πάνω από 50 φορές.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο που δημοσιεύθηκε δείχνει έναν άγνωστο άνδρα να κυνηγά τη γυναίκα με μια ομπρέλα, με την 60χρονη να προσπαθεί να τον απωθήσει χρησιμοποιώντας το μπαστούνι της. Ο δράστης κατάφερε να της το πάρει μέσα από τα χέρια της, με εκείνη να πέφτει στο πάτωμα ουρλιάζοντας.

Στη συνέχεια, ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με το δικό της μπαστούνι πάνω από 50 φορές στο κεφάλι, στο στομάχι, στο πόδι, στα χέρια, στην πλάτη και στα χέρια, με τέτοια δύναμη που τελικά αυτό έσπασε.

Η γυναίκα έμεινε ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ο δράστης άρχισε να την κλωτσάει.

Αναφέρεται ότι το θύμα δεν γνώριζε τον άνδρα. Ο άγνωστος ύποπτος τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία, ενώ δεν έχει γίνει σαφές πως ξεκίνησε το συμβάν.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τώρα πιστεύεται ότι η κατάσταση υγείας της είναι σταθερή.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα