Μπάμπης Στόκας: Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ, η απόφαση για τις εκλογές και η ντροπή για τις γυναικοκτονίες

Διαβάζεται σε 2'
Μπάμπης Στόκας
Μπάμπης Στόκας PAPADAKIS PRESS

Η εφ’ όλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπάμπης Στόκας, στην οποία έθιξε ποικίλα ζητήματα.

Στην εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και πάλι” παραχώρησε συνέντευξη ο Μπάμπης Στόκας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, τα σχόλια που δέχεται για την υποτιθέμενη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ, ενώ μίλησε και για τις λάθος συνεργασίες που είχε στο παρελθόν.

“Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, έξω από την πολιτική σκηνή, άνθρωπος της Τέχνης. Για εμένα αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι ανθρωπιστικό! Σήμερα είμαστε μια εποχή που βασιλεύουν οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι. Εγώ πιστεύω στους ανθρώπους. Υπάρχει μια απόκρυψη, μια συμπεριφορά απίστευτη προς τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους. Θα ήμουν υπέρ αυτών των ανθρώπων.

Η Μαρία Καρυστιανού αντιδρά για τον δικό της πόνο και τον πόνο αυτών που έχασαν τα παιδιά τους. Δεν νομίζω ότι την απασχολεί να μπει στην πολιτική. Προσπάθησαν να καπηλευτούν την προσπάθειά της. Είναι ντροπή, ντρέπομαι σαν άντρας για τις γυναικοκτονίες, ανέφερε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει όταν το θέλουμε εμείς. Το έχω βαρεθεί λίγο αλλά το γελάω πια όταν μας τρολάρουν γιατί ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ από εμάς η δήλωση αυτή”, πρόσθεσε ο Μπάμπης Στόκας.

Και κατέληξε λέγοντας: Έχω κάνει λάθη με συνεργασίες μου, όπως τότε με τον Σάκη Ρουβά γιατί δεν ταιριάζαμε. Ήμασταν άνθρωποι που κάνουμε του κεφαλιού μας. Είχε γίνει μεγάλος σάλος τότε με τον Βασίλη Καρρά. Ψάχναμε έναν λαϊκό τραγουδιστή να υπάρχει μια αντίθεση στο κομμάτι. Ήταν ένα κομμάτι που δεν ήθελε ούτε ο ίδιος να το πει. Όταν πήγε η φωνή του, βγήκε ένα ωραίο λαϊκό τραγούδι. Εγώ είπα στην Άννα Βίσση να το κάνουμε. Δεν ήθελε στην αρχή αλλά μετά το μετάνιωσε. Είχα πει και στην Ελεωνόρα να το κάνουμε. Όταν της είπα ότι θα το κάνω με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη τότε αντέδρασε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα